Sibiu

articolul anterior articolul urmator

Sibiu: O avocată a fost agresată fizic de iubitul ei tot avocat, pe holurile de la Tribunal

0
25 Feb 2010 12:41:00
Autor: adevarul
Avocatul Răzvan Fusoi e june şi pe Hi5
Avocatul Răzvan Fusoi e june şi pe Hi5

Un tânăr avocat stagiar riscă excluderea din Baroul Sibiu din cauza comportamentului său recalcitrant. Avocatul Răzvan Fusoi şi-a pierdut cumpătul şi a agresat-o pe prietena lui de faţă cu jandarmii care menţin ordinea în instituţie.

Avocatul i-a aplicat atât de rapid o corecţiei tinerei, avocată şi ea, încât până să intervină, jandarmii au fot nevoiţi să o culeagă de pe jos. 
Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Sibiu, plutonierul Virgil Neacşa a observat că ceva nu este în regulă între doi avocaţi şi discuţia lor degenerează. „Observând că femeia era agresată şi a căzut pe hol, jandarmul a intervenit imediat şi a solicitat bărbatului să înceteze. I-a solicitat documentele de identitate, totodată a asigurat prezenţa plt. maj. Muntean Yohanna din cadrul Jandarmeriei Sibiene să o sprijine şi să o îndrume pe persoana vătămată în ceea ce priveşte liniştirea şi drepturile legislative de care beneficiază în acest caz“ explică jandarmii incidentul survenit în 11 februarie. Avocatul s-a ales cu o amendă de 2 milioane de lei, dar incidentul a ajuns la urechile preşedintelui Tribunalului, care a cerut baroului să facă lumină în acest caz. „Nu ştiu cât de grav a fost, pentru că cei implicaţi neagă acum şi spun că doar a ridicat vocea şi nu au deranjat justiţiabilii” spune judecătorul Marcel Rusu. 
Avocatul Fusoi neagă
Baroul va discuta comportamentul tânărului şi va lua o decizie care merge de la o simplă mustrare până la excludere. „Vom asculta toate părţile şi vom lua o decizie” a precizat avocatul Virgil Vulcan, preşedintele baroului Sibiu, care a mărturisit că nu s-a mai confruntat cu astfel de incidente. Agresorul neagă însă incidentul văcut de jandarmi. „A fost doar o ridicare de ton, din motive sentimentale. Nu am agresat pe nimeni şi voi contesta oricum procesul verbal” a declarat avocatul Răzvan Fusoi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările