Sibiu

articolul anterior articolul urmator

Victor Spirescu, singurul român care a „invadat” Marea Britanie, şi-a găsit un nou loc de muncă

19
14 Jan 2014 17:57:50
Autor: Ramona Găină
Victor Spirescu lucreaza acum pe un şantier
Victor Spirescu lucreaza acum pe un şantier

După ce şi-a părăsit vechiul job din cauza scandalurilor din tabloide, Victor Spirescu şi-a găsit un nou loc de muncă.

 
Victor Spirescu, singurul român care a „invadat” Marea Britanie, pe 1 ianuarie 2014, şi-a găsit un nou loc de muncă. „Şi-a găsit de muncă, lucrează pe un şantier, astăzi a spus că începe. A zis că s-a mutat, şi-a găsit o chirie mai bună, stă singur”, a declarat pentru Adevărul Cătălina Curcean, iubita lui Victor din localitatea Pelişor, judeţul Sibiu. 
 
Fata spune că iubitul ei lucrează cu contract, şi că acum lucrurile încep să se aşeze, după o perioadă în care nu i-a fost tocmai uşor din cauza faptului că a fost nevoit să-şi părăsească fostul job. 
 
„Precis cu contract, că a zis că trebuie să dea un examen, nu ştiu ce examen. L-au acceptat, e ok, e totul bine. Se simte bine, a fost cam greu cu banii, până a găsit serviciul ăsta, a spus că ăsta e un român, acolo unde stă cu chirie”, a mai spus iubita tânărului. 
 
A rămas fără job din cauza tabloidelor
 
Zeci de jurnalişti dar şi parlamentari britanici au aşteptat, pe 1 ianuarie, pe aeroportul din Londra, să surprindă presupusa „invazie” a românilor în Marea Britanie, odată cu deschiderea pieţei muncii. Surprinzător, pe terminal nu a apărut decât un singur român, Victor Spirescu, plecat din Bucureşti în satul Pelişor din judeţul Sibiu şi de acolo în Anglia pentru un vis simplu: să strângă bani să-şi amenajeze aşa cum trebuie casa dărăpănată pe care şi-a cumpărat-o împreună cu iubita lui. 
 
Tânărul avea contract la un spălătorie auto şi a început acolo munca, dar tabloidele britanice erau în permanenţă pe urmele lui. Mai mult, şi-au trimis reporteri şi la Bucureşti, iar în presă a apărut o poveste în care Victor era acuzat de violenţă de o fostă iubită de la Bucureşti. Alte acuzaţii în presa britanică vizau posibilul consum de droguri al tânărului de 30 de ani. După scandal, Victor nu a mai lucrat la spălătoria auto, iar ziarele britanice au anunţat că acesta ar fi fost concediat pentru că ar fi vorbit prea mult la telefon în timpul serviciului. Spirescu a declarat însă pentru Adevărul, la momentul respectiv, că nu a fost dat afară ci a plecat singur, “pentru că a fost o presiune prea mare pe mine”. Acesta a mai declarat că nu este o fire violentă şi nici nu consumă droguri. 
 
Vă mai recomandăm: 
 
Mărturiile lui Victor Spirescu după ce a rămas fără job în Anglia din cauza tabloidelor: „Am ales eu să plec, nu am fost dat afară“
 
„Victorie“ de prestigiu a jurnaliştilor britanici. După ce au băgat spaima în cititori că „hoardele de români“ îi vor cotropi, ziariştii au reuşit să îl lase fără serviciu şi pe singurul român care a mers la muncă în Insulă pe 1 ianuarie 2014.
 
Albionul şi românii, într-o nocivă ecuaţie electorală
 
Un român a invadat Marea Britanie la 1 ianuarie 2014, i-a spălat maşini vreme de o zi, apoi a dispărut. Din valul de păsări de pradă româno-bulgare, străjerii „perfidului Albion“ au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu un porumbel sfios, pe care l-au jumulit până a devenit celebru.

Victor Spirescu, noua victimă a campaniei anti-româneşti din Marea Britanie

Cazul lui Victor Spirescu, primul imigrant român care a ajuns în Marea Britanie în 2014, este o dovadă în plus că românii nu sunt bineveniţi în Regatul Unit! Înainte de expirarea restricţiilor pentru români, tabloidele britanice abundau în declaraţii alarmiste. Nici măcar cei rămaşi acasă, fără nicio intenţie de a pleca, nu au fost feriţi de acuzaţia că vor merge în Anglia să ceară ajutoare sociale!

Imigrantul român devenit celebru în Marea Britanie a dispărut fără urmă

Românul Victor Spirescu, primul imigrant care a venit în Marea Britanie să lucreze după ridicarea ridicarea restricţiilor pe piaţa muncii, a dispărut fără urmă şi a renunţat de bunăvoie la locul de muncă, susţin foştii săi colegi de la spălătoria auto, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

Cum a decurs prima zi de muncă a singurului român care „a invadat” Marea Britanie. „Daily Mail” i-a făcut o vizită

Jurnaliştii tabloidului britanic „The Daily Mail” i-au făcut o vizită lui Victor Spirescu, în prima sa zi de muncă. Tânărul nu a stat însă prea mult timp la discuţii şi le-a menţionat ziariştilor că este foarte ocupat.

Adevărul din spatele poveştii lui „Victor cuceritorul”

După ce presa tabloidă britanică a anunţat timp de aproape un an de zile o invazie româno-bulgară pentru prima zi a anului, subiectul a luat o turnură aparent comică. Invadatorii nu au pus piciorul pe Insulă, în schimb reporterii şi-au concentrat atenţia asupra unei singure persoane: românul Victor Spirescu, singurul „invadator” venit pe aeroportul Luton, de lângă Londra, pentru a profita încă din prima zi de liberalizarea pieţei muncii.

EXCLUSIV Acasă la Victor Spirescu, singurul român care a invadat Marea Britanie. „Am venit să muncesc, nu să vă fur!“

Victor Spirescu (30 de ani), devenit vedetă în presa din Marea Britanie, la 1 ianuarie, şi prezentat drept unul dintre invadatorii din estul Europei, este un tânăr sărac din satul uitat de lume Pelişor, din Sibiu, cu un vis simplu: să strângă bani pentru casă. Românul spulberă, însă, mitul britanicilor şi le transmite că nu-şi va da ţara pentru Anglia.

Reacţii ironice la „invazia” din Regatul Unit: „Un britanic înghite, în medie, 8 bulgari în timp ce doarme, în prima săptămână din 2014”

Ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii din UE pentru cetăţenii români şi bulgari a dus un val de articole orientate împotriva persoanelor din cele două ţări, presa din Marea Britanie înaintând cifre ale „invaziei” care nu s-au adeverit. Pe reţele sociale, „invazia” eşuată a inspirat utilizatorii să se întreacă în glume atât pe seama românilor şi a bulgarilor, cât şi a presei.

Parlamentarii britanici i-au aşteptat pe imigranţii români pe aeroport, la sosirea în Anglia

Doi parlamentari conservatori i-au aşteptat pe primii imigranţi români în Marea Britanie pe anul 2014 chiar la aeroport. Cei doi s-au asigurat astfel că presa va fi acolo pentru a filma imigranţii care sosesc în Anglia, însă aşteptările le-au fost dezamăgite şi chiar ei au declarat că n-au găsit „nicio dovadă de îmbulzeală sau oameni care au dat năvală să cumpere bilete pentru a veni aici”.

Citeste mai mult: adev.ro/myrpe8

Doi parlamentari conservatori i-au aşteptat pe primii imigranţi români în Marea Britanie pe anul 2014 chiar la aeroport. Cei doi s-au asigurat astfel că presa va fi acolo pentru a filma imigranţii care sosesc în Anglia, însă aşteptările le-au fost dezamăgite şi chiar ei au declarat că n-au găsit „nicio dovadă de îmbulzeală sau oameni care au dat năvală să cumpere bilete pentru a veni aici”.

Doi parlamentari conservatori i-au aşteptat pe primii imigranţi români în Marea Britanie pe anul 2014 chiar la aeroport. Cei doi s-au asigurat astfel că presa va fi acolo pentru a filma imigranţii care sosesc în Anglia, însă aşteptările le-au fost dezamăgite şi chiar ei au declarat că n-au găsit „nicio dovadă de îmbulzeală sau oameni care au dat năvală să cumpere bilete pentru a veni aici”.

 
 

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

Dimulescu Constantin
14.01.2014, 18:23:56

Succes,mai baiatule.Te-au jignit idiotii aia de jurnalisti britanici si pe tine,si pe iubita ta.Gandeste-te la fata aia frumoasa si buna care te asteapta acasa si fa-ti treaba bine pe acolo.Succes

+5 (7 voturi)
German Alexandru
14.01.2014, 18:45:14

Mai lasati bietul om in pace, ca iara ramane fara loc de munca din cauza articolelor binevoitoare.

+10 (10 voturi)
gigione
14.01.2014, 19:13:37

Stimaţi redactori de ştiri, vă rog eu, frumos şi respectuos, terminaţi cu naşpetu ăsta! Gata fraţilor, lăsaţi-l în durerea lui de amărît, gata!

0 (6 voturi)
Iuliu Banateanu
14.01.2014, 20:16:44

Sunt de accord cu tine oltene, astfel de specimene ne provoaca doar rusine si greata! ramona gaina( ce nume sugestiv) , chiar NU ai alte articole civilizate?

-5 (11 voturi)
Cristi Bordea
14.01.2014, 20:20:10

Din ce in ce mai mult Spirescu imi devine simpatic. Succes baiatule, bravo tie! Eu cred ca el reprezinta o noua generatie de romani...aia care nu se mai inchina pe la guvernele statelor UE pt permise de munca.

+5 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (19)

Modifică Setările