Slatina

articolul anterior articolul urmator

VIDEO - 1 Mai marca PSD în pădurea Căcâna. Mici şi bere, strict pe bază de invitaţie scrisă. „Le mulţumim la domnii primari şi-i alegem, că sunt foarte-foarte buni“

3
1 May 2017 16:21:45
Autor: Alina Mitran
Blocaj în trafic, pe drumul de acces spre Căcâna
Blocaj în trafic, pe drumul de acces spre Căcâna

De mai mulţi ani, şefii filialei PSD Slatina monopolizează de 1 Mai o pădurice de la marginează Slatinei pe nume Căcâna. Sute de localnici din capitala judeţului Olt au venit şi astăzi la „Balta Moartă“, cum mai este cunoscută zona, pentru a mânca mici şi a bea bere pe banii partidului.

Un ambuteiaj uriaş s-a produs astăzi, 1 Mai, în zona pădurii Căcâna de la marginea Slatinei. Sute de maşini parcate, taxiuri şi un autocar care a făcut ore bune curse dus-întors să aducă invitaţii la petrecerea câmpenească unde a evoluat Ansamblului Profesionist „Doina Oltului“, solişti şi dansatori.

Oamenii simpli, din electoratul de bază al PSD, au putut să bea bere şi să mănânce mici pe baza invitaţiilor tipărite primite de la partid. Toţi membrii de partid însărcinaţi cu organizarea au ştiut exact cine a primit invitaţiile şi cine le-a onorat sau nu.Paul Stănescu (sacou albastru), senator PSD şi şeful filialei PSD Olt, într-un tur prin mulţime

Baie de mulţime

Mulţi invitaţi au sosit în pădurice cu PET-uri goale înghesuite în sacoşe pentru eventualitatea în care „se mai poate lua ceva“ şi acasă.

Locul a fost umplut de sute de cetăţeni până la ora 11.00. La amiază au ajuns la petrecere şi şefii partidului, pornind într-un tur prin mulţime. Pe margine, mulţi membri de rând ai partidului s-au arătat dornici să salute, să facă o poză cu domnul senator, da’ şi cu domnul deputat.Paul Stănescu (sacou albastru), senator PSD şi şeful filialei PSD Olt, într-un tur prin mulţime

Din „delegaţia oficială“ au făcut parte parlamentarii PSD Olt, preşedintele CJ, secretari de stat şi şefi de agenţii susţinuţi de PSD Olt în funcţii, într-o tentativă de a demonstra forţa „celei mai puternice organizaţii din ţară, celei mai puternice administraţii judeţene“, după cum s-a rostit la microfon.

Organizatorul petrecerii şi liderul de necontestat al organizaţiei este senatorul Paul Stănescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Olt. „Ne simţim bine, da, să se ştie, şi mulţumim la domnii primari şi-i alegem, că sunt foarte-foarte buni“, a fost nota declaraţiilor participanţilor la petrecerea câmpenească, intervievaţi de presă.

Petrecere câmpenească la Slatina, de 1 Mai, pentru susţinătorii PSD

De menţionat că Pădurea Strehareţ, locul în care, în comunism, oamenii se călcau pe picioare, de 1 Mai, la coadă la mici şi la bere, aflată în cealaltă margine a oraşului, a fost şi ea animată. Slătineni veniţi cu copiii de mână la o plimbare prin pădure, cu toate pregătite pentru grătar sau aşteptând să cumpere micii gata preparaţi la singura terasă improvizată. „Aici vin fraierii care au votat, acolo şmecherii care au numărat voturile“, a rezumat un slătinean situaţia. 


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Adycons New
1.05.2017, 16:33:15

Halal alegatori de kkt PSD! Stanescu este nume de...? :)

+1 (1 vot)
Schnauzer Berger
1.05.2017, 17:35:04

Li s-a tot acrit de atita praz si au dat-o juvetii pe mici de pomana! Pe cei din Teleorman i-au tinut la margine de judet sa nu dea si ei navala!

+1 (1 vot)
Schnauzer Berger
1.05.2017, 17:37:36

Si ce nume predestinat are padurea!!!!!!!!!!!!

+1 (1 vot)