Slatina

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Noi decese în Olt. Un bărbat de 61 ani a murit în timpul transferului către spitalul suport COVID-19

0
11 Jul 2020 13:15:15
Autor: Alina Mitran

Un bărbat care a ajuns la spital cu probleme de sănătate grave a murit în ambulanţă, în drum spre spitalul suport-COVID-19.

UPDATE: Un al doilea deces cauzat de COVID-19 a fost raportat de autorităţile oltene. Este vorba de un bărbat de 76 ani, din Pleşoiu, judeţul Olt, aflat de aproape 20 de zile în spital. A fost internat iniţial la SJU Slatina şi transferat ulterior la spitalul-suport COVID-19 din Caracal. Bărbatul a fost internat pe 24 iunie, decedând astăzi, 11 iulie. Suferea şi de hipertensiune arterială gradul 2.

Ştirea iniţială

Al 14-lea deces înregistrat în judeţ este cazul unui bărbat de 61 ani, din Slatina, care a decedat în noaptea de joi spre vineri, 9/10 iulie 2020, în ambulanţa care îl transfera de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost internat pe Terapie Intensivă, la spitalul din Caracal. Bărbatul nu a mai ajuns în viaţă la Caracal, decedând pe drum, în timp ce ambulanţa traversa localitatea Dobrosloveni.

Este al doilea pacient care moare în timpul transferului de la Slatina la Caracal. Bărbatul a fost internat la spitalul din Slatina în 8 iulie, unde a ajuns în stare gravă. I s-au recoltat probe pentru noul coronavirus, iar în 9 iulie a fost confirmat pozitiv. Bărbatul avea insuficienţă cardiacă, hipertensiune arterială primară, pleurezie dreapta şi insufienţă respiratorie acută. Acuza probleme cu cel puţin trei zile înainte de internare, însă a rămas la domiciliu, solicitând ajutor tardiv.

Pe de altă parte, judeţul Olt înregistrează un nou record negativ, în ultimele 24 ore fiind 26 cazuri noi de COVID-19.

Vă recomandăm şi: VIDEO Un bărbat suspect de COVID-19 a decedat în curtea spitalului din Slatina, în timpul transferului către spitalul-suport

698 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr zilnic în România. 406 pacienţi cu test pozitiv au fost externaţi la cerere

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii