Slatina

articolul anterior articolul urmator

Apelul emoţionant pe Facebook al unui tânăr din Olt: „O singură dorinţă aş mai avea...“

2
31 Jul 2021 13:09:10
Autor: Alina Mitran
Tânărul Nicolae Neaga a făcut un apel pe Facebook FOTO: Facebook/The never forgotten Romanian children
Tânărul Nicolae Neaga a făcut un apel pe Facebook FOTO: Facebook/The never forgotten Romanian children

Un tânăr de 24 ani a apelat la pagina „Copiii niciodată uitaţi ai României“ pentru a-şi descoperi „rădăcinile“. Cei mai mulţi dintre cei care i-au văzut mesajul i-au transmis să nu-şi piardă speranţa că-şi va găsi părinţii biologici, dar l-au sfătuit să nu-i abandoneze pe cei care l-au crescut şi educat

Tânărul se numeşte Nicolae Neaga şi menţionează că s-a născut la 10 iunie 1997, în Slatina. Nu ştie dacă numele pe care le cunoaşte el sunt adevăratele numele ale părinţilor săi biologici, dar are speranţe că va fi ajutat să-şi găsească familia naturală. Tânărul nu a fost niciodată adoptat, în schimb a fost crescut de o familie de asistenţi maternali la care stă şi în prezent. Iată apelul integral făcut de Nicolae.

„Numele meu este NEAGA NICOLAE şi sunt născut pe data de 10 iunie 1997, în SLATINA, judeţul OLT. Nu am fost niciodată adoptat, am crescut într-o familie maternală foarte iubitoare, unde trăiesc şi în ziua de azi şi cărora le mulţumesc din suflet pentru tot sprijinul şi educaţia primită. Mi-aş dori foarte mult ca prin intermediul acestei pagini şi a comunităţii Facebook să-mi pot cunoaşte mama NEAGA MARIANA (MARIA) şi tata MATEI DUMITRU.

O singură dorinţă aş mai avea, să ştiu şi eu cine mi-a dat viaţă şi ce s-a întâmplat cu părinţii mei, dacă mai am fraţi sau surori! Nu sunt sigur că acestea erau numele părinţilor mei naturali deoarece în acte diferă, apare MARIANA dar şi MARIA, numele tatălui apare în unele documente şi în altele apare linie. Dar poate cineva îmi recunoaste povestea şi nu va ezita să mă contacteze prin intermediul paginii. Vă rog mult să îmi DISTRIBUIŢI anunţul cât mai mult în speranţa că îmi voi putea cunoaşte restul familiei. VĂ MULŢUMESC foarte mult!!🙏“.

„Noi suntem familia ta şi te vom iubi necondiţionat“

Cei mai mulţi dintre cei care i-au citit povestea şi-au exprimat speranţa că dorinţa sa de a-şi cunoaşte familia biologică va fi îndeplinită, însă îl sfătuiesc să nu-şi abandoneze adevăraţii părinţi, cei care l-au îngrijit.

„Chipul ne spune că eşti un copil minunat. Dorinţele scrise ne spun de cum ai fost educat, cu iubire şi respect vieţii, aşa cum este ea. Felicitări, copile! Să îţi dea Dumnezeu ziua când afli adevăruri de care să te bucuri!“, „Ce copil minunat, crescut minunat, de oameni minunaţi! Mult succes, copile, noroc şi bucurii! Jos pălăria pentru cine te-a educat şi ţi-a călăuzit paşii!“,

„Mă înclin în faţa familiei maternale care a făcut o minune cu tine. Sper să-i găseşti pe ai tăi, dar să rămâi în continuare copilul celor ce ţi-au îndrumat paşii în viaţă. Mult noroc!“ , sunt câteva dintre mesaje.

Un mesaj emoţionant a venit din partea unei tinere. „Te iubim mult, văru, sper să găseşti răspunsurile la toate întrebările tale, dar indiferent de rezultat noi suntem familia ta şi te vom iubi necondiţionat!“, i-a transmis aceasta.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Otilia, „copilul din sistem“ care dă admitere la Medicină.  Ce spune femeia care i-a rescris destinul

„Nu vine un prinţ pe un cal alb să te salveze”. Povestea unei​ fete simple care-a trecut prin abandon, abuz şi depresie

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Ionica Porumbel
31.07.2021, 14:23:46

Lasă trecutul în pace și nu mai dezgropa morții! Nu te așteaptă nimic bun.

+1 (3 voturi)
black horse
31.07.2021, 19:28:32

din pacate,cunosc 2 copii adoptati, care "isi cauta mama adevarata" O mare idiotenie, si o mare prostie, un egoism nenorocit si o lovitura pentru cei care s-au sacrificat sa ii creasca cu absolut tot ce au avut nevoie !!! Mai ales ca unul dintre ei a fost aruncat intr-o punga de plastic in fata unui supermarket !!! Si el ii spune mamei adoptive, ca: "voi nu sunteti parintii mei adevarati" !!! Dupa 16 ani in care l-au tratat la fel ca si pe copilul lor adevarat !!! Dezamagire, nu as recomanda nimanui sa treaca prin ce trec acesti parinti adoptivi ...

+20 (24 voturi)
Modifică Setările