Slatina

articolul anterior articolul urmator

Audierea soţiei şi a copiilor lui Gheorghe Dincă la DIICOT, încheiată după 9 ore

8
22 Aug 2019 21:26:21
Autor: George-Andrei Cristescu
Elena Dincă, soţia suspectului Gheorghe Dincă, la intrarea în sediul central al DIICOT Foto Inquam Photos
Elena Dincă, soţia suspectului Gheorghe Dincă, la intrarea în sediul central al DIICOT Foto Inquam Photos

Elena Dincă, soţia principalului suspect în cazul crimelor de la Caracal, şi copiii cuplului, doi bărbaţi şi o femeie, au plecat joi seară, în jurul orei 20.50, de la sediul central DIICOT din Bucureşti, după aproape 9 ore de audieri.

Soţia şi copiii lui Dincă au ajuns la sediul DIICOT la ora 12.00, iar la plecare nu au făcut nicio declaraţie presei.
         
Membrii familiei lui Gheorghe Dincă au dat din nou declaraţii în faţa anchetatorilor, după ce avocatul familiei Luizei Melencu, prima victimă a lui Dincă, după cum acesta a recunoscut în 28 iulie 2019, a cerut ca soţia suspectului de crimă să ofere mai multe explicaţii despre perioada pe care a petrecut-o în casa crimelor, chiar în această primăvară.

Avocatul Tonel Pop, cel care îi reprezintă pe membrii familiei Luizei Melencu, a solicitat ca Elena Dincă, soţia suspectului, să fie audiată în calitate de suspect, nu de martor, pentru că, susţine acesta, bănuiala sa „legitimă este că s-au intersectat acolo (n.r. - soţia şi fata sechestrată)“.

Conform teoriei avocatului Tonel Pop, soţia lui Gheorghe Dincă ar fi locuit în acea casă chiar în perioada în care Luiza ar fi fost răpită şi dusă în imobilul din strada Craiovei, nr. 169. Spune că aceste informaţii privind perioada în care femeia, întoarsă din italia, în preajma Paştelui, a locuit la Caracal, „sunt de notorietate“, dar şi că ar avea indicii cu privire la anumite aspecte pe care femeia nu le-ar devoala în faţa anchetatorilor.

Tonel Pop, care de asemenea a ajuns la sediu DIICOT la scurt timp de la sosirea celor convocaţi pentru audieri, s-a declarat revoltat de atitudinea procurorilor DIICOT, respectiv de faptul că nu a fost informat când ar urma ca membrii familiei Dincă să fie audiaţi, astfel încât să poată participa.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Gicu Gicu
23.08.2019, 01:05:45

la bulau cu ei ca is parte din retea

0 (0 voturi)
Alexandru Preda
23.08.2019, 01:31:24

Dacă au văzut ca nu pot grăbi aflarea rezultatelor probelor duse la INML și întrucât vor sa tragă ancheta pe panta halucinanta a traficarii celor doua fete, avocații celor doua familii(Dl Tonel și dl Cumpănașu, care nici măcar avocat nu este), au casunat pe familia criminalului. Soția criminalului este o victima, întrucât ca o femeie simpla, de la tara, oricât de greu a dus-o cu soțul ei,nu a divorțat și nu l-a incriminat public pentru ca a brutalizat-o. Implicit copiii sunt și ei victime, dovada ca fata nu a fost crescuta în casa părintească, ci de către bunici, apoi a plecat direct la facultate, ca au unul din frații ei. Ceilalti(mama și alți doi fii) au rămas în Italia, la lucru, după ce Dincă s-a reîntors în tara. Este clar ca familia era scindata,dar cu toate acestea, nu și-au renegat bruta din familie. Dimpotrivă,femeia ii trimitea și bani lunar, parca simțindu-se vinovata ca nu locuiește împreună cu el. Ii ducea totuși grija, ca o femeie de caracter. Si exact contra acestei femei, precum și contra unor copii care acum au răspunderea ca lucrează și au copii la rândul lor, s-a găsit dl Tonel sa lupte. Este foarte urat din partea dumnealui. Cum sa nu fie disperați bieții oameni, asaltați de jurnaliști și de întrebări la care nu știau răspunsurile. Rusine hartuitorilor! Dincă sa își primească pedeapsa, conform cu vinovăția lui, dar este incorect sa i se hartuiasca familia.

+2 (2 voturi)
Radu Mircea
23.08.2019, 03:56:58

# Alexandru Preda Avocatul maniac !!! Tonel sufera de doua manii : Mania grandorii si Mania persecutiei . L-am urmarit pe timpit in seara asta . Dracu' ma pus .... Eu sunt ingaduitor cu cei care se kk in drum ca atit ii duce capu' , dar sa se mai si laude cu fapta .... e greu de suportat . N-or fi cei din DICOT laureati de Nobel , dar nici idioti sau chiar complici cu familia Dinca nu-i cred in stare . Avocatul maniac e in stare sa spuna ca pina n-a pus el intrebari destepte , pina nu s-a bagat el in seama , procurorii de fapt statea la o birfa si-o cafea cu anchetatii . Cum s-a slobozit el la gura cum s-au schimbat la fata , sotia lui Dinca s-a inverzit , adevarul a tisnit la suprafata ca apa fiarta din conducta RADET . Dar !!! Dar nu ne poate spune care-i adevarul '' diametral opus '' cursului anchetei . Ca o bomboana pe coliva , in incheiere s-a jelit cit de tare il persecuta procurorii , cum '' recurg la tertipuri '' numai ca acest geniu al Baroului sa nu fie de fata la anchete si sa puna el intrebari incuietoare . Un prost de talia unui Nicolicea si Serban Nicolae la un loc . Daca poti Alexandre sa-ti inchipui asa ceva .

Alexandru Preda
23.08.2019, 04:57:39

Radu Mircea, adevărat grăiești. Și eu am făcut greșeala ca am ascultat ce istorisea geniul infatuat si mi-a virusat seara.

Alexandru Preda
23.08.2019, 01:40:14

Dacă soția lui Dincă ar fi divorțat cu mulți ani în urma,iar dacă atât ea cât și copiii ei,ar fi vorbit oribil despre Dincă, aceștia nici măcar nu ar fi fost chemați a doua oara la interogatoriu. Dar cei care au n casnicii la activ, drsigur ca sunt "intrigați" ca o femeie chinuita de soț, nu a divorțat. De aceea o haituiesc precum niște fiare.De unde sa știe biata femeie, precum și copiii lui, cum a decazut Dincă, de care erau separați de ani de zile? Nici măcar nu se pot concentra asupra atrocităților săvârșite de monstru, întrucât sunt hăituiți încontinuu de Tonel și de alții ca el.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (8)