Slatina

articolul anterior articolul urmator

Avaria la reţeaua de gaze se prelungeşte în Slatina. 28.000 abonaţi afectaţi. Manager spital: „Folosim buteliile de rezervă“

0
5 Oct 2018 07:36:33
Autor: Alina Mitran
La cantina spitalului din Slatina se folosesc buteliile de rezervă
La cantina spitalului din Slatina se folosesc buteliile de rezervă

Slătinenii sunt în continuare fără gaz, avaria la o magistrală a Transgaz nefiind încă remediată, conform unei comunicări a Distrigaz Sud Reţele estimându-se că alimentarea va fi reluată astăzi, după-amiază.

28.000 abonaţi din municipiul Slatina au fost afectaţi de avaria care a intervenit joi după-amiază la o magistrală de transport gaze naturale. Conform unui comunicat al Distrigaz Sud-Reţele, se estimează că alimentarea cu gaze naturale va fi reluată vineri, 5 octombrie 2018, orele 17,00. 

Abonaţii casnici au resimţit puternic lipsa gazelor, cu atât mai mult cu cât slătinenii folosesc centrale termice individuale pe gaz, şi institiţiile aflându-se în aceeaşi situaţie.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Cătălin Rotea, a declarat că la bucătăria spitalului s-au pus în funcţiune buteliile de rezervă. De asemenea, în aceste zile se efectuau probe pentru punerea în funcţiune a centralei termice, astfel încât pacienţii să nu sufere din cauza temperaturilor scăzute. „Folosim la cantină buteliile de rezervă, dar e un disconfort, sperăm să se remdieze această avarie. Centrala nu am pornit-o decât în corpul de pe strada Drăgăneşti, la secţia de Cronici, acolo era mai frig, dar efectuam probe, de luni programasem să pornim centrala în toate clădirile“, a spus Rotea. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările