Slatina

articolul anterior articolul urmator

Câinii fără stăpân din Slatina rămân pe mâna lui Apostoliceanu. Dragonu, şefă la Cultură-Sport: „În noul post sunt în recunoaştere“

1
9 Aug 2016 15:48:21
Autor: Alina Mitran
Şefii din Primăria Slatina se rotesc în fruntea diverselor servicii, doar-doar îşi descoperă vocaţia FOTO Adevărul
Şefii din Primăria Slatina se rotesc în fruntea diverselor servicii, doar-doar îşi descoperă vocaţia FOTO Adevărul

Mihaela Dragonu este, oficial, noul şef al biroului Cultură-Sport din cadrul Primăriei Slatina, după ce a promovat, săptămâna trecută, concursul, renunţând la cel de şef al Servicului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân. Pe cel din urmă post menţionat revine Bogdan Apostoliceanu, care mai are de susţinut, miercuri, 10 august, interviul.

Modificările la conducerea biroului, respectiv serviciului din cadrul Primăriei Slatina au la bază nu vreo strategie de îmbunătăţire a serviciilor oferite cetăţenilor, ci mai degrabă compatibilizarea oamenilor de partid care trebuie recompensaţi, cu funcţiile.

„Am vrut altceva pentru mine, când am acceptat postul de la Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân nu m-am gândit că va fi atât de complicat, mi s-a spus că nu va fi mare lucru. Niciodată n-am crezut că o să fie tot felul de scandaluri şi de contradicţii. Sper că acest post va fi mai aproape de ce-mi doresc eu“, a declarat Mihaela Dragonu, care săptămâna trecută a promovat postul de şef al Biroului Cultură-Sport (85 puncte la proba practică şi 90 puncte la interviu).

Ce planuri are în noul post? „Momentan sunt în stadiul de a învăţa. Mai întâi să-nvăţ şi eu şi să ştiu cu ce se mănâncă şi apoi vorbim şi despre planuri. (...) Sunt în recunoaştere, mai vorbim peste o lună-două“, a mai spus Dragonu, absolventă a două facultăţi, Jurnalism şi Administraţie Publică.

„Greul“ de la serviciul care pare să împartă Slatina în două tabere, iubitorii de animale solicitând condiţii decente şi respectarea legii în funcţionarea adăpostului de la Sărăceşti, în timp ce tabăra opusă vrea doar strângerea maidanezilor de pe străzi, în orice condiţii şi cu orice preţ, va fi pe umerii fostului şef, Bogdan Apostoliceanu.

Apostoliceanu a promovat, luni, 8 august, cu 80 puncte, proba scrisă a concursului organizat pentru postul de şef serviciu, confirmând astfel zvonurile care circulau încă din iunie. Mâine, 10 august, este programat interviul, Apostoliceanu fiind, de altfel, singurul candidat rămas în cursă (iniţial s-a mai înscris Marius Eugen Popa, care, însă, a renunţat). Şef peste serviciul de ecarisaj a mai fost din postura de director al Direcţiei de Patrimoniu (serviciul era în structura direcţiei), iar ultima funcţie publică deţinută a fost cea de director al societăţii de transport public Loctrans. Pentru „performanţele“ în funcţia de şef la Patrimoniu s-a ales şi cu plângeri penale din partea reprezentanţilor asociaţiilor de protecţie a animalelor, care l-au acuzat de „ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept”şi „abuz în serviciu”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Asociatia IREC
9.08.2016, 18:51:56

In momentul in care autoritatile locale din Slatina vor aplica legislatia privind gestionarea cainilor fara stapan “AD LITTERAM” nu va mai exista nici un “greu” si nici o “tabara” , legea e clara, o aplici si automat asiguri conditii decente in adapost si strangi cainii de pe spatiul public .

Modifică Setările