articolul anterior articolul urmator

Cine este tânărul care apare alături de Inna în cea mai recentă reclamă Coca-Cola. Profesoara din liceu: „L-am forţat să facă teatru“

2
13 Feb 2018 17:37:35
Autor: Alina Mitran
Cea mai recentă reclamă la Coca-Cola, cu Inna şi Alex Mirea FOTO Facebook/Coca-Cola Romania
Cea mai recentă reclamă la Coca-Cola, cu Inna şi Alex Mirea FOTO Facebook/Coca-Cola Romania

2 Comentarii

anaidas anaidas
14.02.2018, 08:20:48

Reclama e de rahat. Nu inteleg cum poate inna sa bea prima gura din sticla (bea timp de cateva secunde) si cand o ia de la gura e tot plina sticla. Oricum, fata e din cale afara de enervanta. Faptul ca apare-ntr-o reclama Coca-Cola nu ma determina sa consum mai mult respectivul produs; ba chiar ma indeparteaza de el if anything pentru ca-l asociez acum cu imaginea innei care mie cel putin (nu ca artista neaparat, dar ca persoana) mi-e antipatica. Au calcat si Coca-Cola pe urmele celor de la Pepsi crezand in mod gresit ca o persoana cunoscuta asociata cu imaginea lor le aduce beneficii. Fals.

maria ionescu
14.02.2018, 12:16:17

Stati sa intelegem ceva -voi scrieti despre cineva din Slatina care traieste si poate fi usor gasit in ziua de azi gratie FB,Twitter etc.,dar voi nu va obositi sa aveti nici macar o declaratie de la el?!?!?!?!? Astia ”ziaristi”,domne,nu gluma..........:))))))))))))))))