Slatina

articolul anterior articolul urmator

Ciobanul dispărut în Olt este căutat în apele unui pârâu. Zeci de oi pe care le avea în grijă au fost găsite îngheţate VIDEO

0
20 Jan 2021 16:50:28
Autor: Alina Mitran

Salvatorii ISU Olt au început operaţiunile de căutare în cazul ciobanului dispărut în localitatea Bobiceşti din judeţul Olt. Zeci de oi pe care le avea în grijă au fost găsite îngheţate în pârâu.

Bărbatul căutat de pompieri era cioban la o fermă din localitatea Bobiceşti, judeţul Olt. Ieri-seară, stăpânii animalelor au pornit în căutarea acestora, văzând că la ora la care ciobanul le aducea de obicei la stână acesta nu a ajuns. Deşi fermierii au găsit animalele (aceştia spun că nu şi-au dat seama decât astăzi că nu erau toate oile), au presupus că ciobanul le-a abandonat şi a plecat. De abia astăzi, când, numărând animalele, au văzut că lipsesc aproximativ 100, proprietarii au început căutările. Aşa au găsit zeci de cadavre în pârâul Bârlui din localitate, care a îngheţat, ieri înregistrându-se de-a lungul întregii zile temperaturi negative, iar deasupra acestora, ciomagul folosit de cioban.

În acel moment s-au gândit că este posibil ca ciobanul să fi sfârşit şi el îngheţat, aşa că au anunţat autorităţile.

„Echipaje de pompieri de la Detaşamentul Slatina şi Garda Balş, acţionează în localitatea Morunglav, pentru căutarea unui bărbat posibil înecat în pârâul Bârlui. Misiunea se desfăşoară cu dificultate, din cauza zonei greu accesibile şi a faptului că apa pârâului este îngheţată. Până în acest moment au fost degajate cadavrele a peste 60 de oi, iar misiunea continuă, cu sprijinul scafandrilor, pentru căutarea bărbatului posibil înecat“, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Vă recomandăm şi: Un cioban din Olt a dispărut, iar aproximativ 100 oi au fost găsite moarte. „O fi mort, o fi fugit...“

VIDEO Mistreţ alb văzut într-o turmă care colindă pădurile din Banatul montan. Când apar astfel de exemplare

 

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările