Slatina

articolul anterior articolul urmator

Circulaţia feroviară între Fărcaşele şi Drăgăneşti, unde un tren de marfă a deraiat la începutul săptămânii, s-a reluat parţial

2
20 Feb 2020 22:49:57
Autor: Alina Mitran

CFR a anunţat că joi, 20 februarie 2020, ora 22,30, s-a reluat circulaţia pe un fir între staţiile Drăgăneşti şi Fărcaşele, unde un tren de marfă a deraiat cu patru zile în urmă.

CFR SA a redeschis circulaţia feroviară în judeţul Olt, între staţiile Fărcaşele şi Dragăneşti Olt, odată cu finalizarea intervenţiilor şi a lucrărilor de reparaţii la infrastructura feroviară pe firul I, au anunţat reprezentanţii companiei

 
„Circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Nord - Craiova (şi retur) a fost redeschisă pe firul I, între staţiile Fărcaşele - Drăgăneşti Olt, unde au fost executate lucrări de reparaţii la linie, înlocuire, montare traverse şi elemente de prindere, buraj mecanizat, pecum şi lucrări pentru realimentarea cu energie electrică a liniei de contact.
 
Echipele de intervenţie vor acţiona în continuare, în zona deraierii trenului privat de marfă, pentru eliberarea gabaritului şi reparaţiile necesare la infrastructura feroviară şi pe firul II.
 
Vă reamintim că circulaţia feroviară pe secţia CF Bucureşti - Craiova a fost închisă luni, 17 februarie 2020, după ce 13 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat între staţiile Fărcaşele - Dragăneşti Olt, acest eveniment feroviar fiind anchetat de o comisie mixtă Procuratură/Agenţia de Investigare Feroviară Română (AGIFER)“, a anunţat purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Costica vasile
21.02.2020, 03:48:02

Mancatiash buloanele lipsa si traversele putrede.....nu stiam ca nu putem fura si duce la fer vechiu sa aiba si gura noastra ce manca ! Lasa ca taiaem noi vagoanele alea si ...gata !Avem experenta !!!

Constantin Gadea
21.02.2020, 10:06:45

Constantin Gadea. Rugam pe domnul ministriu Marcel Vela sa-si puna oameni care monitorizeaza incendiile, exploziile, deraerile de trenuri si alte nenorociri semnificative care se repeta des, fiindca poate exista un plan comunistoid de distrugere programata a Romaniei.