Slatina

articolul anterior articolul urmator

Consiliul Judeţean Olt are un nou membru

0
26 Mar 2015 20:00:58
Autor: Mugurel Manea
Consiliul Judeţean Olt este din nou în formulă completă
Consiliul Judeţean Olt este din nou în formulă completă

Dumitru Mugurel Crăciunică este cel mai nou membru al Consiliului Judeţean Olt. Acesta l-a înlocuit, joi – 26 martie, pe Anton Drăguinea de la PPDD. Surse din partidul din care face parte noul membru al Consiliului Judeţean Olt au spus că acesta va fi candidatul filialei de la Slatina pentru funcţia de primar al urbei la alegerile locale din vara viitoare.

Noul membru al Consiliului Judeţean Olt a depus jurământul în cadrul unei şedinţe derulată joi. Cetăţean cu dublă cetăţenie româno-germană, Dumitru Mugurel Crăciunică a fost consilier municipal la Slatina în acest mandat 2012-12016, dar a fost exclus din acest for administrativ din cauza numeroaselor absenţe la şedinţele Consiliului Local Slatina.

El a fost înlocuit cu nimeni alta decât chiar soţia preşedintelui organizaţiei judeţene a PPDD, senatorul Teiu Păunescu.

Crăciunică va fi, spun surse din cadrul partidului din care face parte, candidatul PPDD la alegerile locale din vara anului 2016 pentru funcţia de primar. Acesta are cetăţenie dublă româno-germană.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările