Slatina

articolul anterior articolul urmator

Creşte focarul de coronavirus de la centrul de îngrijire din Olt. Alţi 17 angajaţi se adaugă celor 45 cazuri deja confirmate

0
15 Sep 2020 21:11:23
Autor: Alina Mitran

Alte peste 34 teste recoltate în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă  Spineni au fost lucrate marţi-seara, iar rezultatele au scos la iveală încă 17 cazuri de coronavirus.

Focarul de coronavirus de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Spineni creşte de la o oră la alta. 17 angajaţi au fost depistaţi pozitiv, din 34 probe lucrate, după ce o asistentă a primit rezultatul testului, de asemenea pozitiv, în cursul zilei de marţi.

În continuare rămân de procesat zeci de teste, cele mai multe recoltate personalului, testele recoltate beneficiarilor de servicii sociale scoţând deja la iveală 44 cazuri pozitive, ceea ce ce reprezintă mai mult de jumătate din numărul asistaţilor îngrijiţi la Spineni.

Autorităţile din Olt vor lua mâine în discuţie adoptarea de noi măsuri, dopă ce DSP a dispus carantinarea centrului Spineni. Nu este exclusă chiar carantinarea localităţii, având în vedere că mulţi dintre angajaţi locuiesc în Spineni. 

VĂ RECOMANDĂM ŞI: Focar de SARS-CoV-2 la centrul de îngrijire Spineni. 44 persoane din rândul beneficiarilor, deja confirmate. S-a dispus carantina

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii