Slatina

articolul anterior articolul urmator

Crimă în Olt. Un cioban a omorât un consătean cu parul. Victima a fost găsită după o săptămână

0
13 Jul 2020 14:05:21
Autor: Alina Mitran

Un cioban şi-a omorât un cunoscut din gelozie. Un conflict a izbucnit între ei spontan, criminalul urmărind-o pe victimă şi lovind-o cu un par.

Un bărbat de 37 ani, cioban în localitatea Ianca, din judeţul Olt, şi-a omorât un amic lovindu-l cu parul, în urma unei discuţii în contradictoriu. Cei doi s-ar fi certat din pricina unei femei, victima, un bărbat de 53 ani tot din Ianca, fiind urmărit de cioban în drum către casă şi lovit cu un par. Cadavrul bărbatului agresat a fost găsit în stare de putrefacţie, după o săptămână de la conflict.

„Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus prin ordonanţa din data de 12.07.2020, ora 23,45, reţinerea inculpatului S.F., în vârstă de 37 ani, din com. Ianca, jud.Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prev. de  art. 188 alin. 1 C.p.
În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 04.07.2020, în jurul orei 17:00, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al unui conflict spontan (generat de gelozie) pe care l-a avut cu victima C.M., inculpatul S. F. a urmărit-o pe victimă, în timp ce se deplasa către casă, pe drumul public şi a agresat-o fizic pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri (fără ca victima să apuce să riposteze, fiind luată prin surprindere din spate) cu un par în zona capului, lovituri care au condus în final la decesul victimei, conform concluziilor preliminare întocmite de medic legist din cadrul SJML Olt“, se menţionează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Un vecin este cel care a făcut macabra descoperire. 

„Victima C.M. a fost găsită decedată la locuinţa sa, într-o stare avansată de putrefacţie, în data de 11.07.2020, de către un vecin, care a sesizat telefonic organele de urmărire penală.

Din concluziile preliminare întocmite la data de 12.07.2020 de către medicul legist din cadrul SJML Olt, rezultă că moartea victimei C. M. a fost violentă. Ea a fost cauzată cel mai probabil ca urmare a unui hematom extradural, consecinţa unui traumatism cranio-cerebral acut, cu fractură de boltă şi bază de craniu. Leziunile cranio-cerebrale s-au putut produce cel mai probabil prin lovire cu un corp dur, în condiţiile stabilite de anchetă. Între leziunile traumatice şi deces există legătură directă şi necondiţionată de cauzalitate cu decesul“, mai spun procurorii.

Criminalul, pe de altă parte, nu are antecedente penale, iar în momentul în care i-a aplicat rpietenului loviturile care au dus la deces era sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii