Slatina

articolul anterior articolul urmator

Cum se cară apa la Slatina: cu lopata, încărcată în excavator | VIDEO

2
8 Dec 2021 16:50:34
Autor: Alina Mitran
Sursa Facebook Royal Stance Slatina
Sursa Facebook Royal Stance Slatina

Imaginile zilei vin din municipiul Slatina, unde se execută, de mai bine de o săptămână, lucrări la intrarea în municipiu, dinspre Piteşti. Patru muncitori au fost surprinşi încărcând în cupa excavatorului apa acumulată în urma ploilor.

Imaginile, însoţite de un comentariu absolut savuros, au fost postate pe grupul Royal Stance Slatina, miercuri, 8 decembrie 2021. 

„Încă o dată: se încarcă apa cu lopata, în cupa de la excavator, mai avem un pic şi o umpleeeem...., daaa..., avem acolo, dacă vedeţi, patru indivizi care supraveghează, şi acum luăm  uşor apa cu cupa de la excavatooor, uşor, să n-o risipiiim, aşaaa, să nu dăm pe jooos, şi o vărsăm în canaaaaal. Foarte bine, lucru româneeeesc!“, se aude vocea celui acre a surpins imaginile.

„Se numeşte circuitul apei în natură... Sunt procese care nu pot fi grăbite nici de Dumnezeu nici de mâna "omului". Sau mai pe româneşte: ziua trece leafa merge🤣🤣🤣“, a comentat un membru al grupului.

„Dacă nu s-au băgat bani, cum vreţi, mă, să muncească lumea, Doamne, da’ răi sunteţi 🤣🤣!“, este un alt comentariu. „Le trebuia şerveţele de masă, erau mult mai bune“, şi-a dat cu părerea altcineva.

„Nu există limită cand e vorba de prostie!😳“, se mai adaugă un comentariu. „Ăsta urcă nucile-n pod cu furca“, mai comentează un alt slătinean. „Zici că sunt luati de pe strada si bagati la munca direct :)))) fără echipament adecvat!“, „Şi pentru asta firma câştigă sute de milioane 😡😡😠“, „O nouă întrebuinţare a unui buldo.... nu ştiam!!! 🤦‍♂️“, „D-aici îţi dai seama ca România se face de ruşine din ce în ce mai rău 🙁“, „În Romania ai un chef să munceşti... s a terminat!“, „Aici sigur si'a bagat nasul un inginer :)))“, au comentat şi alţi membri ai grupului. 

Pe aceeaşi temă: 

„Dorel de România” a provocat haos pe o şosea din Austria. A scăpat beton pe 25 de maşini şi a îngreunat circulaţia 

Dorel se întoarce: cu o lovitură de târnăcop a lăsat fără apă un spital, o fabrică de bere şi mai multe cartiere din două municipii VIDEO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Just Joe
8.12.2021, 17:28:46

In armata, pe vremea "odioasei dictaturi si a sinistrei sale sotii", cum zicea un distins membru FSN in 1990, am fost pusi sa aruncam o groapa peste gard. Acest lucru se facea in felul urmator: Se face o groapa, sa o numim groapa 2, la aproximativ 5 metri de groapa 1 pe care vrem sa o acoperim. Pamantul rezultat se foloseste ca sa acoperim groapa 1. Se face o alta groapa, sa o numim groapa 3, la aproximativ 5 metri de groapa 2. Pamantul rezultat se foloseste ca sa acoperim groapa 2. etc Intr-un final, cineva sare gardul unitatii si face afara o groapa noua, N, cu al carei pamant se acopera groapa N-1. In acest mod simplu si elegant se poate arunca, in numai cateva ore de munca grea, o groapa peste gard. NOTA. Pasul de maxim 5 metri ne-a fost impus, desigur, ca sa facem cat mai multe gropi, si sa avem astfel de lucru de dimineata pana seara. Nu e mare deosebire intre noi, in acea armata penibila, si muncitorii de acum.

+1 (1 vot)
The Fog
9.12.2021, 11:54:42

E tare situatia ("Romanul confruntat cu tehnica" - sa-i vezi cand n-au ca scula decat un ciocan...) dar nu depaseste faza pe care am vazut-o cand s-a fisurat o teava de gaz, si un muncitor necalificat (mai mult necalificat decat muncitor) incerca sa o rezolve tot cu o... lopata.

Modifică Setările