Slatina

articolul anterior articolul urmator

Director nou la Casa de Pensii Olt

1
13 Mar 2013 15:05:29
Autor: Mugurel Manea
Clădirea unde se află sediul Casei Judeţene de Pensii Olt din Slatina... (Foto: Adevărul)
Clădirea unde se află sediul Casei Judeţene de Pensii Olt din Slatina... (Foto: Adevărul)

Casa Judeţeană de Pensii Olt are un nou director în persoana lui Iulian Smarandache. Acesta o va înlocui pe veterana Silvia Drăghici, care şi-a încetat activitatea în cadrul instituţiei pe data de 10 ianuarie, după ce a condus-o neîncetat vreme de aproape zece ani. Noul director al Casei de Pensii este, desigur, om politic, fiind membru al PSD.

Iulian Smarandache, în vârstă de 44 de ani, este de profesie jurist şi, până să promoveze examenul pentru conducerea Casei Judeţene de Pensii, a lucrat ca inspector de specialitate în cadrul Centrului Social pentru Persoane Vârstnice (Căminul de Bătrâni, n.a.) din Slatina. El a fost susţinut de filiala Olt a PSD ca să participe la concursul menţionat, fiind şi membru al acestui partid.

Noul director a susţinut examenul pentru postul de director zilele trecute, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Anterior promovării examenului, instituţia Casei Judeţene de Pensii a fost dirijată de către cei doi adjuncţi, Cristian Pătru şi, respectiv, Florian Ionescu.

De menţionat că Iulian Smarandache a fost numele vehiculat pentru preluarea funcţiei de subprefect al judeţului, post rămas vacant de luni bune. Acum, acesta urmează să îşi preia oficial atribuţiile de director al Casei de Pensii Olt în următoarele zile.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

vasile apostoliu
27.07.2013, 18:01:04

poate acum se revizuie intradevar dosarele de pensii pe de boala si persoane ca Cojocaru despina Slatina care beneficiaza de pensie de boala in schimb ea lucreaza ca badanta in italia si vine o data pe an in Romania nu vor primi pensii.pensile vor ajunge la cei care intradevar nu pot munci ,nu la cei care se declara bonlavi psihici fara rusine.o pata pe obrazul casei de pensie o pata pe obrazul cetatenilor care admit asemenea cazuri

Modifică Setările