Slatina

articolul anterior articolul urmator

Eurobaronul Marin Ionică a renunţat la funcţia de consilier judeţean

0
28 Aug 2014 16:21:44
Autor: Mugurel Manea
Marin Ionică (foto medalion) a demisionat din funcţia de consilier judeţean  (FOTO: Mugurel Manea)
Marin Ionică (foto medalion) a demisionat din funcţia de consilier judeţean  (FOTO: Mugurel Manea)

Fostul preşedinte pesedist al Consiliului Judeţean Olt, Marin Ionică, numit şi „eurobaron” pe vremea când se afla la cârma judeţului din cauza unor afaceri derulate pe bani europeni de firma sa, a renunţat, de joi – 28 august, la funcţia de consilier judeţean. Partidul din care face acum parte, PDL, urmează să desemneze un înlocuitor din lista de supleanţi la şedinţa următoare a CJ Olt.

Consilierii judeţeni de la Olt au luat la cunoştinţă astăzi de demisia fostului şef al judeţului Olt între 1992-2004 din funcţia de consilier judeţean pe care o deţine din anul 2008. Fostul subprefect şi, ulterior, prefect al judeţului, chiar şi deputat PSD într-o vreme, Marin Ionică a migrat la partidul „inamic” PDL înainte de 2008, când a candidat din nou pentru fotoliul bănos de preşedinte al Consiliului Judeţean, dar a fost învins „la mustaţă” de candidatul partidului pe care l-a reprezentat peste 14 ani, PSD.

Marin Ionică (64 de ani), nu a precizat motivul pentru care a decis să renunţe la funcţia de consilier judeţean. El s-a ales cu supranumele "Eurobaronul" în anul 2004, după ce presa locală de atunci a relatat despre o afacere cu fonduri europene derulată în judeţ de firma la care era acţionar Marin Ionică.

Conducerea PDL Olt urmează ca, până la şedinţa următoare, să desemneze un înlocuitor de pe lista de supleanţi a partidului pentru Consiliul Judeţean Olt.

 

Mai puteţi citi:

FOTO Marius Oprescu şi-a văzut visul cu ochii: vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt

Consilierii judeţeni de la Olt se cred şmecheri şi amână completarea declaraţiilor de avere şi de interese

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii