Slatina

articolul anterior articolul urmator

Focarul de coronavirus de la o secţie rurală de poliţie se extinde. Sunt afectaţi şi copii

0
1 Jun 2020 13:59:52
Autor: Alina Mitran

După ce doi poliţişti din cadrul unei secţii rurale de poliţie din Olt au fost confirmaţi cu noul coronavirus, numărul persoanelor testate pozitiv în jurul acestui focar a început să crească.


Doi poliţişti de la postul de poliţie din Ipoteşti, subordonat Secţiei Rurale de Poliţie Coteana, au fost iniţial testaţi pozitiv. A dous azi au apărut alte două cazuri pozitive, cel al unui coleg de la postul de poliţie Brebeni, tot din structura secţiei Coteana, dar şi soţia unuia dintre primii confirmaţi. Numărul persoanelor afectate în focar a crescut din nou astăzi, 1 iunie 2020, fiind vorba de soţia celui de-al doilea poliţist de la Ipoteşti, dar şi de copiii primilor doi poliţişti testaţi pozitiv, astfel că numărul total al persoanelor afectate în focar a ajuns deja la opt.

În jurul acestui focar au fost testate peste 50 de persoane, 40 fiind încă în lucru, iar opt probe fiind cu rezultat negativ.

La această dată epidemiologii din judeţ aştepată rezultatele a peste 130 teste recoltate în jurul focarelor active. Este vorba de contacţi ai angajaţilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, de persoanele care s-au întâlnit cu asistentele testate pozitiv în cursul săptămânii trecute, de la SJU Slatina, patru la număr, şi de contacţii poliţiştilor.

  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii