Slatina

articolul anterior articolul urmator

Fratele Mădălinei Ghenea se va cununa în Slatina la mijlocul lunii august

0
22 Jul 2013 18:20:17
Autor: Mugurel Manea
Mădălina Ghenea l-a dus pe
iubitul ei, Gerard Butler, în unele dintre cele mai frumoase locuri din România
(FOTO: Getty Images)
Mădălina Ghenea l-a dus pe iubitul ei, Gerard Butler, în unele dintre cele mai frumoase locuri din România (FOTO: Getty Images)

Alin Ghenea, fratele frumoasei Mădălina Ghenea, fotomodelul slătinean de 26 de ani care i-a sucit minţile cunoscutului actor Gerard Butler, se însoară la jumătatea lunii august. Acesta a programat deja cununia civilă, ce va avea loc la Slatina, dar unirea religioasă şi bairamul ulterior vor avea loc în alt oraş. Între timp, sora acestuia îşi plimbă iubitul prin ţară şi vrea să îi prezinte părinţii care, speră ea, să urgenteze “marele pas”.

Fratele atrăgătorului fotomodel originar din municipiul Slatina, judeţul Olt, a decis ca să facă cununia civilă pe data de 15 august, fapt ce ce va avea loc la sediul Casei Căsătoriilor din localitate. Alin Ghenea nu a lăsat însă ca se scurgă informaţii referitoare la locul unde se va desfăşura şi cununia religioasă sau petrecerea ce va marca, de fapt, ieşirea oficială din burlăcie I intrarea în clubul oamenilor însuraţi. Ceea ce se ştie însă este că cel puţin “bairamul” cu siguranţă nu va avea loc în localitatea natală, ci undeva la un local de fiţe din Bucureşti.

Sora acestuia, Mădălina Ghenea, a petrecut două zile în România, dar nu singură, aşa cum ne-a obişnuit, ci împreună cu actorul de origine scoţiană care a jucat în apreciata peliculă “300”, Gerard Butler (46 de ani). Cei doi au urmat un program bine stabilit pus la punct de către slătineancă, care a dorit, cu această ocazie, să îşi impresioneze iubitul arătându-i unele dintre cele mai frumoase zone din ţara noastră. Astfel, cei doi iubiţi au văzut, printre altele, Lacul Bâlea, Sfinxul şi Babele, zona Lacului de acumulare Vidraru sau Castelul Bran.

A mâncat mici şi plăcintă cu brânză

“Gerry”, cum este alintat de către mama Mădălinei, a gustat deja şi din câteva dintre felurile noastre tradiţionale de mâncare, inclusiv mititei sau plăcintă cu brânză. Conform martorilor care i-au văzut, cei doi nu au ieşit în evidenţă cu pretenţii exagerate şi au fost mai tot timpul relaxaţi. De asemenea, printre planurile Mădălinei se numără şi o întâlnire între părinţii săi şi Gerard Butler, care, speră primii, să le devină ginere. Deocamdată nu se ştie cât va mai rămâne în ţară cunoscutul actor, dar se pare că Mădălina Ghenea i-a promis fratelui său că prietenul ei va participa sigur la nunta acestuia.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler formează un cuplu de mai bine de un an. Mădălina Ghenea a absolvit Colegiul Naţional “Ion Minulescu” din Slatina, dar a devenit cunoscută încă de la 14 ani, când a început să pozeze în Italia ca fotomodel pentru firme renumite din lume. Părinţii ei locuiesc încă în acest oraş şi duc o viaţă perfect obişnuită, fără să epateze în vreun fel.

Pentru Mădălina au urmat apoi numeroase prezentări de modă în toată lumea: Germania, Japonia, Austria, Spania, Franta sau Africa de Sud. În anul 2011 a debutat şi în cinematografie cu rolul unei tinere în filmul italian “I soliti idioti”, pentru care a luat şi un premiu. Luna trecută a reuşit să mai dea o lovitură în acest domeniu: a fost cooptată să facă parte din distribuţia unui serial la modă în aceste zile peste hotare, „Borgia – Adevăr şi frică”, cel mai nou serial franco-german despre sângeroasa familie Borgia, varianta europeană a celei americane cu Jeremy Irons în rolul principal.

CITIŢI ŞI:

Gerard Butler şi Mădălina Ghenea au mâncat preparate tradiţionale, la un hotel din munţii Făgăraş

Aventura românească a lui Gerard Butler

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii