Slatina

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Gheorghe Dincă va sta în arest cel puţin până în 24 septembrie. În faţa judecătorului l-a reprezentat al cincilea avocat din oficiu

1
14 Aug 2019 11:40:38
Autor: Alina Mitran, Ana Popescu
Gheorghe Dincă rămâne în arest FOTO: Mediafax
Gheorghe Dincă rămâne în arest FOTO: Mediafax

Tribunalul Olt a dispus, miecuri, 14 august 2019, prelngirea mandatului de arestare pentru Gheorghe Dincă. Inculpatul nu a contestat măsura.

UPDATE:  Conform ultimelor informaţii, Gheorghe Dincă a fost reprezentat astăzi, 14 august 2019, la Tribunalul Olt, de un al şaselea avocat, Gabriel Neagu, desemnat de Baroul Olt exclusiv pentru solicitarea anchetatorilor de prelungire a mandatului de arest preventiv.. Cristina Firică a continuat să-l reprezinte pe inculpat la casa din Caracal, unde s-a desfăşurat o nouă zi de cercetări la faţa locului.

Ştirea iniţială

Gheorghe Dincă a ajuns, miercuri-dimineaţă, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, anchetatorii solicitând prelungirea mandatului de arestare în cazul său. S-a dispus prelungirea mandatului cu alte 30 de zile, pentru perioada 26 august - 24 septembrie 2019. În faţa judecătorului inculpatul a fost reprezentat de un nou avocat din oficiu, al cincilea, desemnat de Baroul Olt. Este vorba de Cristina Firică, avocat din Caracal.

Între timp pe numele lui Gheorghe Dincă au apărut şi alte acuzaţii de viol, o femeie în vârstă de 49 ani, din localitatea olteană Brâncvoeni, depunând, marţi, 13 august 2019, o plângere în acest sens. Femeia a declarat că a fost bătută şi violată de bărbat, faptele petrecându-se undeva în decursul lunilor aprilie-mai, neputând preciza clar ziua.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Mihai Popescu
14.08.2019, 12:54:11

Eu cred ca mafia este mult mai sus, prin politie, justitie, politica etc. Asta este un iepuras scos la inaintare si care este convins sa-si asume toate crimele pt. ca are garantie ca va fi ocrotit si poate va scapa usor de pedeapsa. Romanica = stat MAFIOT 101% !

-1 (1 vot)