Slatina

articolul anterior articolul urmator

Hoţi din locuinţe ridicaţi de poliţişti. Mai multe bunuri furate au fost recuperate de la casele de amanet

0
3 Dec 2019 11:33:14
Autor: Alina Mitran
Hoţii au furat dintr-o singură locuinţă bani, bijuterii şi bunuri de o valoare apreciabilă FOTO: arhiva
Hoţii au furat dintr-o singură locuinţă bani, bijuterii şi bunuri de o valoare apreciabilă FOTO: arhiva

Poliţiştii au descins, marţi-dimineaţă, 3 decembrie 2019, la şapte adrese din trei localităţi ale judeţului Olt, şase persoane fiind conduse la audieri.

 

Mai multe bunuri provenind din furturi au fost recuperate de poliţiştii din Drăgăneşti-Olt care au efectuat 7 percheziţii domiciliare în Drăgăneşti-Olt, Slatina şi Dăneasa. Un păgubit din Drăgăneşti-Olt a reclamat că ar fi răms fără bani şi bunuri în valoare de aproximativ 10.000 lei după ce hoţii i-ar fi intrat în casă. Scule electrice, bijuterii şi bani de peste 10.000 lei au fost găsite la adresele la care au descins poliţiştii, 90% din bunurile furate într-o singură lovitură fiind recuperate, dar au fost identificate şi alte bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată. În prezent se cercetează dacă aceste bunuri provin din alte spargeri, investigaţia nefiind finalizată.

Autorii sunt clienţi vechi de-ai poliţiştilor. O parte din bijuteriile pe care hoţii le-au sustras au fost recuperate din mai multe case de amanet.
„În dimineaţa zilei de 03 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt au efectuat 7 percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Drăgăneşti-Olt, Slatina şi Dăneasa, într-un dosar penal ce vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Mai multe persoane sunt bănuite că în perioada august – decembrie 2019 ar fi sustras bani, bijuterii şi bunuri dintr-o locuinţă situată pe raza localităţii. În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe bunuri şi bijuterii, iar 6 persoane au fost conduse la audieri.

La percheziţii au participat 18 poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt şi Serviciului de Investigaţii Criminale, 10 luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi 15 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările