Slatina

articolul anterior articolul urmator

Jurnalistă de 34 de ani, găsită decedată în propria locuinţă din Slatina

0
30 Aug 2012 15:42:55
Autor: Mugurel Manea
Florina Popa
Florina Popa

O jurnalistă din Slatina a fost găsită fără viaţă noaptea trecută, în propriul apartament. De câteva zile aceasta suferea de o infecţie la o ureche pe care o căpătase în urma concediului la mare de unde tocmai se întorsese. Florina Popa (Urucu) avea 34 de ani.

O veste tristă a şocat, joi dimineaţă, lumea presei din judeţul Olt. Florina Popa (Urucu), de 34 de ani, a fost găsită fără viaţă în propria locuinţă din municipiul Slatina.

Jurnalista tocmai se întorsese din concediul de odihnă pe care îl petrecuse la mare, alături de soţul ei şi copilul de patru ani. Aceasta căpătase o infecţie la o ureche, fapt pentru care, zilele trecute, s-a prezentat la Spitalul Judeţean din Slatina pentru un control de specialitate. Aici i s-ar fi prescris un tratament pe care îl urma la domiciliu. Joi dimineaţă, aceasta a fost găsită de către soţ fără suflare în apartamentul din Slatina. Se ştia că aceasta suferea de ceva timp de o boală nemiloasă, dar cauza exactă a decesului nu se cunoaşte deocamdată oficial.

Florina Popa lucra în presa scrisă din judeţul Olt de ani buni. A debutat la cotidianul “Gazeta Oltului”, după care au urmat colaborări cu un săptămânal judeţean şi, ulterior, cotidianul “Gazeta Nouă”, unde lucra în prezent. Datorită seriozităţii dovedite în meserie, Florina Popa (Urucu) a reuşit să se afirme în plan profesional, fiind respectată şi îndrăgită totodată de colegii de breaslă şi nu numai.

Redacţia “ADEVĂRUL de SLATINA” îşi exprimă public regretele şi transmite familiei îndurerate cele mai sincere condoleanţe pentru pierderea pe care a suferit-o. Suntem cu gândul şi cu sufletul alături de cei care au avut privilegiul să o cunoască. Dumnezeu s-o odihnească în pace!


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările