Slatina

articolul anterior articolul urmator

Mesaj primit de Poliţie în cazul crimelor de la Caracal: „Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case la trei case distanţă de cea a lui Dincă“

36
31 Jul 2019 12:34:09
Autor: Andreea Unturica, Alina Mitran

Poliţiştii au pornit, miercuri la prânz, pe o nouă pistă în cazul crimelor de la Caracal, după ce au primit un mesaj în care se menţiona că Alexandra Măceşanu este în viaţă, în podul unei case, şi că riscă să moară de foame şi de sete.

Cine este femeia care a alertat Poliţia în cazul crimelor din Caracal cu mesajul că Alexandra ar fi în viaţă

Mesajul a fost primit de o femeie din Caracal care a alertat Poliţia. 

„Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, la trei case distanţă de cea a lui Gheorghe Dincă, cu nişte sălcii pletoase în sptale casei şi ea va muri de foame şi de sete!“, este mesajul primit de Poliţie miercuri la prânz.

La ora transmiterii acestui material, poliţiştii au pornit pe această nouă pistă, verificând mai multe case din vecinătatea lui Gheorghe Dincă, dar nu au găsit nimic. 

Un vecin a cărui casă a fost perheziţionată spune că anchetatorii au căutat prin casă şi prin pod.

„M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid să se uite puţin în pod şi prin curte. Nu suntem în relaţii bune (cu Dincă n.red). Nu intra la mine vecinul, nu intram la el, nu suntem în relaţii bune. Vă daţi seama că se ferea de mine. Asta e faţa lui adevărată, ştiam că e om violent”, a declarat vecinul în curtea căruia s-au făcut verificări.  

Potrivit informaţiilor de pe Facebook, femeia care a alertat Poliţia trăieşte în Cipru. 
 
Scafandrii au reluat cercetările şi într-un lac de lângă Caracal. 
 
 
Imagini de la intervenţia poliţiştilor în Caracal după un mesaj despre Alexandra
Te-ar putea interesa şi:
 
 

Căutări în zona Drăghiceni în cazul crimelor de la Caracal. Poliţiştii urmăresc noi piste

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

36 Comentarii

Spiridon Necsulescu
31.07.2019, 12:48:05

Incredibil! Pare ca in Caracal nu mai e unul intreg la cap. Chiar nu se pot aresta acesti dementi macar pentru 10 zile macar sa nu mai faca glume in acest timp

+17 (17 voturi)
Gaina Vasile
31.07.2019, 12:54:51

Comentariu considerat abuziv.

Lucifer
31.07.2019, 12:53:59

Doamne ajută!

+3 (3 voturi)
Gicu Gicu
31.07.2019, 12:58:22

Adevarul e ca ipoteza e plauzibila. E putin probabil ca a reusit sa o omorare si sa se scape de ea intr-un timp atat de scurt. Putin probabil ca a reusit sa mearga cu ea ziua in amiaza mare in alta parte iar seara au ajus politistii si au stat la poarta la el deci iarasi nu a putut pleca. Daca excludem faptul ca politistii nu erau pe mana cu el, e clar ca a facut ceva prin spatele curtii, sau poate are ceva buncar subteran sau tuneluri secrete care duce spre alte gospodarii din apropiere unde el are complici. Trebuie impanzit orasul si sa nu iasa nimeni din oras fara verificare cel putin pe perioada anchetei. Verificate toate gospodariile din zona, scanata gospodaria lui dinca asta cu ceva detectoare de caldura poate ea e undeva in subteran. Trebuie sa ii rada toata gospodaria, poate are perete fals, dus caini care detecteaza viata. Daca omul a recunoscut crimele si nu a indicat locul, e clar are ceva de ascuns, sau trage de timp asa incat complicii sai sa apuca fie sa o ucida fie sa o scoata din tara ceea ce e mai riscant. E clar ca daca fata scapa cu viata ii va deturna pe toti si am impresia ca sunt implicati multi cu functii importante si nu s-ar risca ei. Oricum, sper sa ii descopere pe toti din toate retelele astea si sa ii puna pe scaunul electric.

+6 (10 voturi)
Dan Petru
31.07.2019, 12:58:50

Sigur. Iar daca se dovedeste ca e o informatie falsa expeditorul poate fi identificat. Si anchetat.

+5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (36)