articolul anterior articolul urmator

Mesaje dure în presa din Italia, după ce o româncă a fost arsă de vie de soţul italian: „Se numea Violeta Senchiu. De ce Salvini nu spune nimic despre ea?“

10
8 Nov 2018 15:56:26
Autor: Alina Mitran
Româncă (dreapta) şi soţul italian care a ucis-o FOTO: www.nextquotidiano.it
Româncă (dreapta) şi soţul italian care a ucis-o FOTO: www.nextquotidiano.it

10 Comentarii

Stancu Dan
8.11.2018, 17:42:43

Tembeli exista pe tot mapamondu'. E mai nasol atunci cand in numele umanitarismului te-apuci sa-i inghesui in Europa inclusiv pe-aia ai altora. Nu-i primu' omor de genu' asta de-acolo, inclusiv italience get-beget au ajuns victime. Multi din baietasii ceva mai scoliti de prin sud pleaca-n nord iar aia de raman nu prea au simtu' umorului. Nasol e ca stanga progresista se baga-n seama, chestie care numa' bine n-o sa ne faca. Fiindca pe stanga progresista o durea-n chur atunci cand niste unii mai jegosi de prin Romania isi faceau de cap in Italia. Iar italienii au remarcat imediat grija progresimii pentru specimenele alea. Iar acu' ori de cate ori se baga progresimea-n seama italienii cred ca e vorba de jegosii aia de care lor oricum le e scarba.

+6 (8 voturi)
Puscas Marin
8.11.2018, 19:35:41

Ala e cioromela si nu Italian!!!

+3 (5 voturi)
Markus Roman
8.11.2018, 18:58:51

Comentariu considerat abuziv.

BYBY BYBYKU
8.11.2018, 19:19:24

pentru faptele sale italianul nebun, descreierat ( beat si drogat) este pedepsit corect de justitia italiana, ca-i al lor. Cand in schimb o serie de imigranti ( in buna parte ilegali ) comit sumedenie de infractiuni in dauna cetatenilor tarii invadate este normal ca mas media si populatia , inclusiv ministrul de interne sa faca caz. In perioada de dupa WW2-nd cand italia era toata moloz de bombe imigrantii italieni in Elvetia nu aveau nici macar dreptul sa maraie sau sa ridice capul. Acum tat imigrantu zbiara dupa drepturi si flori, si vai, pe toba propagandistilor stangii in collaps, in loc sa pupe pamantul pentru posibilitatea data unui trai decent si pentru care generatii intregi de italieni au transpirat sange lucrand, timp ce ascendentii imigrantilor cantau din frunza.

+1 (7 voturi)
Cateaua lesinata
8.11.2018, 19:53:25

Rabla aia de Melescanu nu zice nimic? Securistul ala basit pentru ce isi primeste leafa? Sa se duca cat mai repede dupa Visinescu, sa nu se simta singur.

+6 (6 voturi)