Slatina

articolul anterior articolul urmator

Mesaje obscene pe zidul sediului PSD Balş. Preşedintele organizaţiei: „Nu sunt camere în zonă, o să pun eu“

3
21 May 2019 17:38:05
Autor: Alina Mitran
Este a doua oară când persoane necunoscute lasă „urme“ pe sediul PSD Balş FOTO: Facebook/Cătălin Rotea
Este a doua oară când persoane necunoscute lasă „urme“ pe sediul PSD Balş FOTO: Facebook/Cătălin Rotea

Pe clădirea în care funcţionează organizaţia Balş a PSD persoane neidentificate au lăsat, cel mai probabil, în noaptea de luni spre marţi, 20/21 mai 2019, un mesaj indecent, la două săptămâni de la un incident similar.

Preşedintele PSD Balş, Cătălin Rotea, a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu mesajul indecent şi următorul comentariu: „Într-o zi sfântă, cu mare încărcătură religioasă pentru români, din păcate, pentru unii dintre bălşeni, care încă se află sub presiunea unor oameni mult mai mici decât ei, se pare că nicio zi nu mai are nimic sfânt, când tot ce cauţi este propriul interes...“.

Contactat telefonic, Rotea a precizat că nu a făcut şi nici nu va face plângere la poliţie, dar şi că nu are vreo posibilitate să stabilească cine este vinovat de vandalizarea sediului.

„Să fie sănătoşi! Dacă altceva n-au de făcut, ce să le faci?! Nu sunt camere în zonă, o să montez eu acum sau să fac un contract cu o firmă de pază, măcar pe perioada campaniei, dacă altă ocupaţie n-au“, a declarat Rotea.

În urmă cu aproximativ două săptămâni acelaşi sediu al PSD a fost împroşcat cu vopsea roşie. Nici atunci reprezentanţii organizaţiei politice nu s-au adresat poliţiei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

leonard crassas
21.05.2019, 18:01:15

Si voi acuma, vati suparat, ce dracu, doar nu suge-ti un covor facut sul !! ?

Stefan din Nord
21.05.2019, 18:11:35

Atat pot unii olteni . N-au auzit de cei 7 ani de acasa de bun simt de civism Cum sa mazgalesti o cladire cu vopsea chiar daca n-ar fi fost cu obcenitati ? Arata urat strica aspectul cladirii al strazii a orasului

m lupascu
21.05.2019, 18:40:36

- scapati de recidivist, nu e propaganda