Slatina

articolul anterior articolul urmator

Noi detalii în cazul crimei de la Orlea. Autorul este chiar vecinul victimei. Locuia singur, soţia fiind plecată la muncă în străinătate

0
15 Dec 2019 13:03:33
Autor: Alina Mitran
Poliţiştii l-au găsit pe criminal la o zi de la descoperirea cadavrului FOTO: arhiva Adevărul
Poliţiştii l-au găsit pe criminal la o zi de la descoperirea cadavrului FOTO: arhiva Adevărul

Cel care a omorât-o pe femeia de 83 ani din Orlea, şi care deja a fost prezentat judecătorului pentrua  fi arestat preventiv, este chiar vecin cu victima.

Bărbatul de 48 ani, din Orlea, şi-a recunoscut fapta, însă nu le-a dat anchetatorilor prea multe amănunte. Cert este faptul că o cunoştea pe victimă, fiind, în fapt, vecinul de peste drum.

Anchetatorii spun că bărbatul locuia singur, soţia fiind plecată al muncă în Spania, iar fiica sa, căsătorită într-o localitate vecină. Bărbatul a mai fost anchetat de poliţişti pentru furturi şi cel mai probabil avea ştiinţă de faptul că femeia de 83 ani are ceva bani strânşi din pensia încasată lunar.

Trupul femeii omorâte în seara de 11 decembrie 2019 a fost găsit la două zile de ginerele acesteia, când au început şi căutările autorului crimei. Suspectul de crimă a fost prins sâmbătă, 14 decembrie 2019, în timp ce încerca să fugă folosind o maşină de ocazie. Bărbatul a stat ascuns ascuns timp de trei zile.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii