Slatina

articolul anterior articolul urmator

O avarie la o magistrală a Transgaz a lăsat Slatina fără gaze. „Daţi-ne orice!“, s-au adresat slătinenii angajatelor de la vitrinele cu vânzare asistată

1
4 Oct 2018 21:04:51
Autor: Alina Mitran
Furnizorul nu a putut preciza cât va dura intervenţia FOTO: 123 RF
Furnizorul nu a putut preciza cât va dura intervenţia FOTO: 123 RF

O avarie la o magistrală de transport a Transgaz a lăsat municipiul Slatina fără gaze joi după-amiaza, 4 octombrie 2018, deocamdată neputându-se preciza când se va relua alimentarea.

Problema a apărut în jurul orei 17,30, reprezentanţii furnizorului de gaze anunţând Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt că se lucrează pentru remediere. „Ni s-a transmis că echipele sunt în teren, fără să ni se precizeze cât va dura intervenţia“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

În câteva ore s-au umplut hipermarket-urile, cozile la vitrinele cu vânzare asistată crescând de la o oră la alta, în acelaşi timp rafturile golindu-se. „Pui nu mai aveţi, nimic-nimic?“, „Doar asta a mai rămas?“, a fost reacţia celor care au ajuns după ora 20,00, când au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu salată şi alte câteva sortimente preparate.

Unităţile de alimentaţie publică s-au văzut, multe, în imposibilitatea de a mai onora comenzile la domiciliu, din aceleaşi motive, foarte mulţi agenţi economici fiind afectaţi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Wolfgang FrunzaMacra
5.10.2018, 18:54:11

Sa manance fasole si atunci vor reveni si gazele.