Slatina

articolul anterior articolul urmator

O fată de 16 ani şi o femeie de 59 ani au fost găsite de poliţiştii din Olt. Rudele au anunţat cele două dispariţii

0
23 Sep 2019 19:37:43
Autor: Alina Mitran
Persoanele care au plecat de la domiciliu au fost găsite de poliţişti FOTO: arhiva
Persoanele care au plecat de la domiciliu au fost găsite de poliţişti FOTO: arhiva

Două persoane plecate de la domiiliu au fost identificate, luni, 23 septembrie 2019, de poliţiştii din judeţul Olt.

Una dintre ele este o fată de 16 ani, din localitatea Vlădila, care în cursul serii de duminică, 22 septembrie, a plecat de la domiciliu, dar nu s-a mai întors. Bunicul său i-a anunţat pe poliţişti despre dispariţie luni, 23 septembrie 2019, în juul orei 14,00, când a şi fost găsită pe raza localităţii, „În urma verificărilor şi activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat minora, care a fost încredinţată familiei. Aceasta a declarat faptul că nu a fost victima niciunei infracţiuni pe durata plecării sale de la dominiciliu“, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Cea de-a doua persoană este o femeie de 59 ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, de asemenea identificată în judeţul Olt. Femeia se afla în localitatea Strejeşti, fiind plecată din judeţul de origine în 15 septembrie.
Tot luni, 23 septembrie 2019, o altă tânără, din Olt, localitatea Sârbii Măgura, a fost găsită tot de poliţişti, dar din Buzău, judeţ în care plecase pentru a se întâlni cu un băiat cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare. Familia fetei a anunţat dispariţia acesteia sâmbătă, 21 septembrie 2019.


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii