Slatina

articolul anterior articolul urmator

O femeie de 45 ani a sfârşit în fântâna din curtea casei. Patru persoane şi-au pierdut astfel viaţa de la începutul anului

0
28 Mar 2017 10:50:10
Autor: Alina Mitran
Două persoane au fost salvate de la începutul anului, patru, însă, au sfârşit în fântâni FOTO: arhivă
Două persoane au fost salvate de la începutul anului, patru, însă, au sfârşit în fântâni FOTO: arhivă

Pompierii ISU au fost solicitaţi să intervină în această dimineaţă pentru degajarea unui cadavru dintr-o fântână, fiind al patrulea astfel de eveniment înregistrat de la începutul anului. Alte două persoane au fost salvate din astfel de situaţii.

O femeie în vârstă de 45 ani, domiciliată în localitatea Slătioara, judeţul Olt, şi-a pus capăt zilelor în noaptea de luni/marţi, 27/28 martie 2017, aruncându-se în fântâna din curtea casei. Soţul său, spun cetăţenii din comună, ar fi sesizat în toiul nopţii că femeia nu s-a mai întors în casă şi, speriat, ar fi început să o caute. În cele din urmă a găsit papucii victimei lângă fântână şi a realizat că femeia a făcut un gest extrem.

În comună despre femeie se ştie că era mama a trei copii, din trei relaţii diferite, şi că înainte de tragedie ar fi fost, timp de câteva zile, plecată din localitate.

De la începutul acestui an şi până în prezent, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a fost solicitat de şase ori să intervină pentru a salva persoane care, voit sau accidental, au ajuns în fântână. Prima solicitare a venit chiar în prima zi a anului, o femeie din localitatea Curtişoara punându-şi astfel capăt zilelor. O altă femeie, tot în primele zile din ianuarie, care de asemenea a vrut să se sinucidă, a fost salvată la timp de membrii echipajului ISU sosiţi în ajutor. O bătrână care printr-un accident a alunecat în fântâna din curte a fost salvată luna aceasta de un vecin, ajutat de pompierii sosiţi în ajutor. Săptămâna trecută, secretarul primăriei Vădastra, căutat mai bine de o săptămână de rude şi săteni, a fost găsit într-o fântână publică de pe raza comunei. Un alt bărbat a murit în urma unui accident. Acesta, în timp ce cu o drujbă curăţa pomii din ogradă, a alunecat în fântâna pe marginea căreia se sprijinea, bărbatul decedând înainte de sosirea salvatorilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările