Slatina

articolul anterior articolul urmator

O fetiţă în vârstă de 7 ani a rămas blocată în apartament, cu o oală cu mâncare pe foc. Pompierii au intervenit

0
19 Jan 2020 11:44:36
Autor: Alina Mitran
Pompierii au ajuns în apartament pe fereastră, folosind o scară FOTO: Facebook/ISU Olt
Pompierii au ajuns în apartament pe fereastră, folosind o scară FOTO: Facebook/ISU Olt

Pompierii din cadrul Detaşamentului Slatina al ISU Olt au intervenit, sâmbătă-seara, 18 ianuarie 2020, într-un apartament din Slatina, în acre o fetiţă de 7 ani a rămas blocată pe interior, după ce mama sa a uitat cheia în apartament.

 

Mama fetiţei a coborât la magazinul din cartier pentru cumpărături de ultimă oră, însă a uitat cheia de la uşa care se închidea automat. Fetiţă rămasă pentru câteva minute singură nu s-a descurcat, la rândul său, să deschidă uşa pe interior, aşa că mama, speriată, a solicitat ajutorul pompierilor pentru a putea reintra în apartament, având în vedere că pe aragazul pornit lăsase o oală cu mâncare. Totul s-a terminat cu bine când pompierii au reuşit să intre escaladând geamul balconului aflat la etajul IV. Amănunte despre întreaga operaţiune au fost postate pe profilul official de Facebook al ISU Olt.

„Astăzi împărtăşim cu dumneavoastră o misiune finalizată cu succes, dar care putea avea consecinţe dintre cele mai grave...

În această seară o femeie a apelat Numărul Unic 112 şi a anunţat că fetiţa dumneaei, în vârstă de şapte ani şi căţelul familiei, au rămas blocaţi în apartament şi pe aragazul, lăsat în funcţie, se află şi o oală cu mâncare.

Mobilizare generală în rândul pompierilor Detaşamentului Slatina şi în câteva minute o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime şi o autospecială pentru descarcerare au ajuns la blocul situat pe strada Cuza Vodă, din municipiul Slatina.

Cu ajutorul autospecialei pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, salvatorii au escaladat geamul balconului aflat la etajul patru şi au reuşit să pătrundă în locuinţă.

Fetiţa şi căţelul erau în afară oricărui pericol şi aragazul a fost oprit la momentul potrivit.

Reamintim cetăţenilor că siguranţa copiilor trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare familie, aceştia fiind o categorie vulnerabilă!

P. S. Vă asigurăm că fetiţa zâmbea în fotografie, dar pentru protecţia acesteia am preferat variantă cu „emoji”„, a u postat pompierii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii