Slatina

articolul anterior articolul urmator

Parcul auto al Poliţiei Locale Slatina se înnoieşte încet, dar sigur

0
2 Jun 2015 10:12:01
Autor: Mugurel Manea
Imagine cu cele două autoturisme noi ale Poliţiei Locale Slatina
Imagine cu cele două autoturisme noi ale Poliţiei Locale Slatina

Flota de autovehicule de intervenţie a Poliţiei Locale este, de câteva zile, mai bogată cu doi noi autoturisme. Astfel, două autoturisme fabricate de producătorul român Dacia la Colibaşi vor putea fi văzute chiar de săptămâna aceasta pe străzile urbei.

Planul de dotări cu autoturisme noi al Poliţiei Locale Slatina a fost aprobat de municipalitate, în subordinea căreia aceasta funcţionează, astfel că două autoturisme noi Dacia au fost achiziţionate. Procedura propriu-zisă de achiziţie a avut loc pe parcursul lunilor martie-aprilie, cele două Dacii fiind dotate cu echipamentul necesar şi inscripţionate în cursul lunii trecute.

Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 90.000 de lei. Odată cu achiziţionarea acestor maşini, parcul auto al Poliţiei Locale Slatina numără zece autoturisme de intervenţie, respectiv nouă autoturisme Dacia Logan, la care se adaugă o dubă Volkswagen Transporter. 

Autovehiculele menţionate sunt deservite de 51 de poliţişti locali, respectiv 19 cu atribuţiuni de poliţie rutieră şi 32 cu atribuţii de ordine publică.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii