Slatina

articolul anterior articolul urmator

Pistolul unui poliţist din Olt a dispărut din camera de armament

0
20 Oct 2021 14:50:06
Autor: Alina Mitran

Situaţie alarmantă în Olt, la Poliţia Drăgăneşti-Olt. Un poliţist care s-a prezentat în serviciu şi a mers să-şi ridice arma a aflat că aceasta lipseşte.

Situaţia a apărut ieri, 19 octombrie 2021, poliţiştii din cadrul IPJ Olt deschizând un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu. Un poliţist de la postul de poliţie din Văleni, judeţul Olt, s-a prezentat la camera de armament, însă a aflat că pistolul său e de negăsit.

„La data de 19 octombrie a.c., lucrătorii Poliţiei oraşului Dragăneşti-Olt, s-au seziat din oficiu, cu privire la faptul că unui poliţist din cadrul Postului de Poliţie Văleni, îi lipseşte, din camera de armament a Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt, armamentul şi muniţia aferentă.

Din primele verificări, a rezultat faptul că, în data de 18 octombrie a.c., poliţistul ar fi depus armamentul la camera de armament, iar, în data de 19 octombrie a.c., când s-a prezentat pentru a o ridica, ofiţerul de serviciu i-a comunicat faptul că pistolul şi muniţia aferentă, aflate în dotarea poliţistului, nu se regăsesc în camera de armament“, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu s-a deschis în acest caz, iar cercetările vor fi efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările