Slatina

articolul anterior articolul urmator

Poliţistul împuşcat în cap de iubita sa a murit, la trei luni de la accident

7
30 Apr 2018 07:03:46
Autor: Alina Mitran

Bogdan Dumitrescu, poliţistul care la sfârşitul lunii ianuarie 2018 a fost împuşcat în cap, din greşeală, de iubita sa, s-a stins pe patul de spital.

Decesul s-a produs duminică-seara, 29 aprilie 2018, pe patul spitalului din Craiova, unde poliţistul se afla încă de la producerea evenimentului şi unde s-a intervenit neurochirurgical de trei ori, familia sperând, la un moment dat, chiar că ar putea fi transferat la un alt spital, pentru recuperare. Starea de sănătate a poliţistul se îmbunătăţea, a fost de trei ori operat, şi ajunsese să simtă durerea şi să răspundă şi la alţi stimuli.

Pe pagina de Facebook a fostei sale soţii, mama celor doi copii ai poliţistului, au început să curgă mesajele de condoleanţe, cărora fosta sa parteneră de viaţă le răspunde îndurerată.

Poliţistul din cadrul SCCO Olt Bogdan Dumitrescu se afla, pe 31 ianuarie 2018, împreuna cu noua sa iubită, într-un aparatament închiriat. Împreună petrecuseră seara la prieteni, consumând şi băuturi alcoolice. Poliţistul a fost, la un moment dat, împuşcat în cap de iubita sa, în timp ce se jucau cu un pistol al bărbatului, deţinut legal. Femeia a suferit răni la mână, în timp ce bărbatului i-a trecut glonţul prin ceafă, ieşindu-i prin frunte. A fost transportat în stare gravă la spital, suferind ulterior mai multe intervenţii chirurgicale.

Procurorii Tribunalului Olt au deschis imediat un dosar penal, iar Alina Gheorghe, 27 ani, prietena poliţistului, va fi cercetată de acum pentru ucidere din culpă.

 

CITIŢI ŞI: VIDEO Cum a ajuns un poliţist să fie împuşcat în cap cu propriul pistol. Prietena lui repeta în mod obsesiv: „A fost o joacă! A fost o joacă!“

Bogdan Dumitrescu, poliţistul din Slatina împuşcat în cap de prietena sa, simte durerea şi deschide ochii: „A fost operat de trei ori, încă este în comă“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Popa Andrei
30.04.2018, 08:40:48

Nu iubita l-a omorat, ci sistemul sanitar din Romania....

-3 (5 voturi)
Sorin Constantin
30.04.2018, 09:29:51

O femeie a omorît un prost, prost care nu a respectat niște reguli, dacă arma ar fi fost descărcată și încuiată...Răposatul o fi purtat pistolul și la petrecere?

+2 (2 voturi)
Utilizator Adevărul
30.04.2018, 11:31:24

Comentariu considerat abuziv.

Adrian Foangă
30.04.2018, 09:19:11

Categoric la craiova este varza totala sis medical

Sorin Constantin
30.04.2018, 09:26:00

Acesta este al doilea caz în care un pistol deținut legal de un polițist, nu este folosit conform prevederilor legale. Primul caz a fost cel de acum cîțiva ani cînd un agent,o persoană violentă, și-a împușcat soția și o colegă a acesteia, al doilea este acesta, în care iubita împușcă un polițist, dar de ce pistolul era încărcat și a ajuns la femeie, nici un polițist nu scoate o vorbă. Și dacă scăpa cu viață, ar fi fost o legumă, sau ar fi fost dat afară din poliție, cel puțin. Legile nu sunt pentru polițiști, să ne amintim că la sfîrșitul anului trecut un poițist era ilegal la vînătoare și a împușcat un bărbat în cap?

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările