Slatina

articolul anterior articolul urmator

Prefectul judeţului Olt, tratat de COVID-19 în două spitale, se întoarce la birou. „Astăzi am fost testat negativ“. Şi secretarul PNL Olt a fost externat

0
1 Aug 2020 16:48:55
Autor: Alina Mitran

Prefectul judeţului Olt, Florin Homorean, infectat cu SARS-CoV-2 şi spitalizat iniţial la Slatina, ulterior transferat la Bucureşti, de unde a fost externat în cursul acestrei săptămâni, dar cu test pozitiv, a anunţat că a fost testat negativ.

Florin Homorean a fost testat pozitiv în prima parte a lunii iulie 2020, când a şi fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, deşi nu prezenta la acel moment niciun simptom şi avea şi varianta de a se izola la domiciliu. După 7 zile de spitalizare, însă, au apărut simptomele, a făcut febră mare, iar investigaţiile imagistice au arătat şi afectare pulmonară, DSP Olt luând hotărârea de a fi transferat la Spitalul Colentina din Bucureşti, de unde a şi fost externat în cursul acestei săptămâni, chiar dacă la externare avea test încă pozitiv.

„După multe zile de spitalizare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Clinic Colentina din Bucureşti, precum şi izolare la domiciliu, tratamentul şi-a făcut efectul. Astăzi am fost testat negativ la testul Covid-19.
Doresc să mulţumesc şi pe această cale medicilor, personalului medical şi auxiliar pentru tratamentul şi grija acordate. Dumnealor m-au ajutat să trec cu bine peste momente dificile.
Sunteţi eroi, care salvează zilnic vieţi! Nu doar eroii mei, ci eroii României!“, a anunţat prefectul, pe contul său de Facebook, cu puţin timp în urmă.

Florin Homorean se va întoarce la începutul săptămânii viitoare la lucru, la fel şi şefa sa de cabinet, Andreea Asan, care de asemenea a fost testată negativ cu câteva zile în urmă. Asan s-a izolat la domiciliu toată perioada, fiind monitorizată de către medicul de familie.

Teste negative are şi secretarul-general al PNL Olt, Ana-Maria Ciauşu, care tot astăzi, sâmbătă, 1 august 2020, a fost externată din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după două săptămâni de spitalizare.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii