Slatina

articolul anterior articolul urmator

Preşedintele TSD Slatina, despre românii din străinătate veniţi la protest: „Să vă fie ruşine, mizeriilor!“

42
10 Aug 2018 18:52:48
Autor: Alina Mitran
Alexandru Berechet, consilier local, preşedinte TSD Slatina şi director de marketing al DUS Slatina FOTO: Facebook/Alex Berechet
Alexandru Berechet, consilier local, preşedinte TSD Slatina şi director de marketing al DUS Slatina FOTO: Facebook/Alex Berechet

Aflat în concediu în Grecia, preşedintele TSD Slatina a postat un comentariu la o ştire despre protestul românilor veniţi din străinătate, numindu-i pe aceştia „mizerii“.

Tânărul de 28 ani, ales în această primăvară preşedinte al organizaţiei de tineret Slatina a PSD, se află în concediu în Grecia, de acolo comentând, ieri, pe Facebook, o ştire DIGI 24 despre protestul pregătit de românii din străinătate. „La vot nu ieşiţi, la circ sunteţi primii! Să vă fie ruşine, mizeriilor!“, a scris Alexandru Berechet, care pe lângă funcţia politică ocupă şi un post de consilier în Consiliul local Slatina şi postul de director de marketing la societatea Dezvoltare Urbană Slatina, înfiinţată de primărie anul trecut pentru a se ocupa de lucrările de peisagistică din municipiu.

Reacţiile internauţilor nu s-au lăsat aşteptate, cei deranjaţi de limbajul tânărului director replicând: „Îmi este ruşine...că eşti român!“, „Mergi la somn, e deja târziu pentru tine,“, Penibil, observ că ne mândrim cu poza de profil... Nu ai niciun drept să jigneşti“, „Te-ai trezit şi tu? Mai cauţi loc spre Madagascar, am auzit că se ocupă locurile repede“.

Sub avalanşa de răspunsuri, Alexandru Berechet a mai postat un „Nebunilor!“, şi încercând să explice sensul primei postări a scris: „Suntem cred că vreo 12 milioane cu drept de vot... am ieşit câţiva la vot... nu vreau să decidă sau să mă înjure unu care spărgea seminţe şi bea bere în duminica votului şi acum s-a trezit că ar ieşi la miting... că are impresia că i se cuvine orice!“.

Judeţul Olt s-a clasat, la majoritatea tururilor de alegeri, pe unul din primele două locuri în ierarhia naţională ca procente obţinute de PSD, lupta ducându-se inclusiv pe Facebook, Alex Berechet făcând parte din echipa care se ocupă de anumite conturi de Facebook.

Pe de altă parte, protestele anti-guvernare au fost de fiecare dată slabe în Olt, la protestul de astăzi plecându-se din municipiul Slatina către Bucureşti pe cont propriu, câţiva slătineni făcând şi ei parte dintr-un convoi format din protestatari din Oltenia - din Gorj, Dolj şi Olt. Reprezentarea a fost, în schimb, impresionantă la mitingul de susţinere a PSD, din judeţul condus până nu demult de vicepremierul Paul Stănescu fiind duşi cu autocare, microbuze şi maşini personale aproximativ  10.000 oameni.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

42 Comentarii

kalu kalu
10.08.2018, 19:23:23

Comentariu considerat abuziv.

inuendo
10.08.2018, 19:26:37

Tupeu berechet, nesimțire berechet, mizerie berechet, caracter ioc. La cum sare să mănânce rahat, o să-l vedem ministru în curând. Că prostie promovată este-n țara asta berechet!

+20 (22 voturi)
Revecu
10.08.2018, 19:31:11

Un rahat cu ochi, fara nicio pregatire, pus de partid sa faca si el o zicere.... Si a zis-o.... Un mizerabil, un jeg analfabet!

+17 (21 voturi)
Je suis SOBOLAN
10.08.2018, 19:35:17

Comentariu considerat abuziv.

Rares P.
10.08.2018, 19:36:29

Amice sunt oameni care lucreaza in strainatate care au mai multi ani de scoala decat varsta ta mai mucosule. Ai face bine sa arati putin respect.

+17 (21 voturi)

Vezi toate comentariile (42)