Slatina

articolul anterior articolul urmator

Primarul comunei Deveselu, diagnosticat cu COVID-19, în stare gravă la un spital din Bucureşti

0
13 Sep 2020 19:31:52
Autor: Alina Mitran

Primarul localităţii Deveselu, judeţul Olt, a fost internat în 4 septembrie la spitalul din Caracal, unitate suport COVID-19, după ce a fost confirmată infecţia cu Sars Cov-2.

"Sâmbătă, acum o săptămână, m-am simţit mai rău. Să zic aşa, o mică răceală, când „te prinde curentul“. Duminică, am fost mai rău, iar luni, când m-am trezit să plec la serviciu, mi-am dat seama că nu prea mai sunt în posibilitatea de a... Şi am hotărât să rămân acasă, să-mi iau concediu, toată săptămâna, până fac analize şi văd ce se-ntâmplă cu mine“, a declarat in ziua internării primarul Ion Aliman, pentru „Adevărul“.

Edilul spunea că nu s-a gândit niciun moment că ar putea fi COVID-19. „Nici pomeneală, dar l-am făcut (n.r. - testul) să-mi ies din păreri, cu toate că era din ce în ce mai rău, nu dormeam mai mult de 5 minute, mă trezeam, transpiram, am început să fac şi temperatură. Înainte aveam 36 grade, m-am mirat, acum era 37,1-37,2 . Am mers şi mi-am făcut testul miercuri, a ieşit rezultatul aseară şi uitaţi-mă la spital. Mă simt mai bine, să zic. Dar, ce am făcut, o zi de tratament...“, a mai spus, la acel moment, primarul Aliman.

Ion Aliman a fost transferat, la mijlocul acestei săptămâni, de la spitalul din Caracal la spitalul Colentina, din Capitală, după ce starea acestuia s-a agravat. Ion Aliman are în antecedentele medicale un transplant renal şi diabet tratat cu antidiabetice orale.

Deşi a fost transferat conştient, fiindu-i asigurat oxigenul cu o mască, nefiind la acel moment nevoie de intubare, starea acestuia ar fi la acest moment gravă, conform unor surse neoficiale.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Amenzi în valoare de 266.000 lei pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID, aplicate de poliţişti într-o singură zi

Care sunt judeţele care au înregistrat duminică cele mai multe cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările