Slatina

articolul anterior articolul urmator

Reacţia STS în noul caz de sechestrare semnalat în Olt. „Reieşea doar faptul că este privată de libertate“

2
14 Oct 2019 19:37:59
Autor: Alina Mitran, Ana Popescu
Poliţiştii au instituit filtre în Olt, dar şi în judeţele învecinate FOTO: Arhiva Adevărul
Poliţiştii au instituit filtre în Olt, dar şi în judeţele învecinate FOTO: Arhiva Adevărul

STS a transmis luni-seara, 14 octombrie, precizări privind posibilul caz de răpire semnalat prin 112 de o tânără pe care poliţiştii o caută în continuare.

Conform comunicatului STS, apelul tinerei a fost făcut nu la 15,30, cum spun reprezentanţii poliţiei, ci cu o oră mai devreme. Conform protocolului, mai multe instituţii au fost alertate, mai spun reprezentanţii STS. Iată precizările:

„La Centrul unic pentru apeluri de urgenţă 112 Olt, în cursul zilei de astăzi, 14 octombrie a.c., a fost preluat un singur apel, iniţiat de către o persoană de sex feminin. Apelul a fost înregistrat la ora 14:23:41 şi a avut o durată de până la 20 secunde, iar în timpul convorbirii cu operatorul 112 apelanta a transmis informaţii din care reieşea doar faptul că este privată de libertate.

Apelul a fost localizat  conform parametrilor Cell ID/ sector ID,  iar apelanta nu a furnizat informaţii referitoare la poziţia sa în teren în cadrul convorbirii telefonice.

Potrivit Metodologiei privind cooperarea agenţiilor specializate de intervenţie în cazul urgenţelor primite prin Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă, operatorul 112 a alertat Dispeceratul de urgenţă al Poliţiei Olt, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Olt, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt şi Jandarmeria Olt“, spune STS.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

un motan intransigent
14.10.2019, 19:51:46

Efortul autoritatilor poate fi chiar inutil daca femeia rapita nu se poate autoapara. O arma de foc letala, legal detinuta, poate face diferenta intre o existenta normala si un "export" pentru "produs" in bordelurile din vest.

Smeritu Pahomie
14.10.2019, 22:18:02

Majoritatea sunt "lipsite de pasaport"...si asa stau cuminti acasa la bordel unde pestii le baga imediat clientii...fara numar.....ca sa plateasca "datoria" la agentia de plasare...