Slatina

articolul anterior articolul urmator

Rocadă între şef şi adjunct la IPJ Olt. Comisarul şef Ionuţ Ilinca preia conducerea

1
16 Jun 2021 17:06:11
Autor: Alina Mitran
Comisarul şef Ionuţ Ilinca a fost împuternicit pentru trei luni şef al IPJ Olt FOTO: IPJ Olt
Comisarul şef Ionuţ Ilinca a fost împuternicit pentru trei luni şef al IPJ Olt FOTO: IPJ Olt

Comisarul şef de poliţie Nicolae Ionuţ Ilinca a fost împuterniciot şef al poliţiei Olt. Adjunctul său va fi actualul şef, comisarul şefe de poliţie Ion Mihai Mihalache.

De astăzi, 16 iunie 2021, Ionuţ Ilinca va fi şeful IPJ Olt, cms. şef Mihalache trecând pe postul de adjunct. Împuternicirea a fost făcută pe termen de trei luni.
 
Continuă pe postul de adjunct şi comisarul şef de poliţie Cristinel Rădoi. RĂDOI IONICĂ CRISTINEL
 
„Începând cu data de 16 iunie a.c., domnul Comisar şef de poliţie ILINCA NICOLAE-IONUŢ este împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de Şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Împuternicirea este făcută pe o perioadă de trei luni.
 
Tot din data de 16 iunie , domnul Comisar şef de poliţie MIHALACHE ION-MIHAI, este împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de Adjunct al Şefului  Inspectoratului, pe o perioadă de trei luni.
 
De asemenea, domnului Comisar şef de poliţie RĂDOI IONICĂ CRISTINEL  i-a fost prelungită împuternicirea pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de Adjunct al Şefului  Inspectoratului, pe o perioadă de trei luni“, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.
 
Ionuţ Ilinca activează din 2003 în cadrul IPJ Olt, între 2003 şi 2013 fiind ofiţer specialist în  Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. În februarie 2013 a fost împuternicit şef al acestui serviciu,  iar un an mai târziu a cîştigat funcţia. În martie anul curent a fost împuternicit adjunct al şefului IPJ Olt.
Cms. şef Ilinca are 40 ani, este căsătorit şi are doi copii.
 
Vă recomandăm şi:
 
Alexe, şeful Poliţiei Olt când Dincă o răpea pe Alexandra,  dat afară de ministrul Vela, va fi repus în funcţie. Instanţa i-a dat dreptate
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Adrian Andrei
16.06.2021, 17:26:48

Moaaaama, ce i-a mai pedepsit! Praf i-a facut! Praf de aruncat in ochi! In rest ramane ca de obicei: "...aspectele semnalate nu se confirma..."

Modifică Setările