Slatina

articolul anterior articolul urmator

Se caută chiriaşi pentru foişorul de la Plaja Olt. Pregătiri pentru deschiderea plajei la 1 mai

0
28 Mar 2017 14:05:22
Autor: Alina Mitran
Municipalitatea vrea ca slătinenii să se bucure de Plaja Olt de la 1 mai FOTO: arhivă
Municipalitatea vrea ca slătinenii să se bucure de Plaja Olt de la 1 mai FOTO: arhivă

Clubul Sportiv Municipal face pregătiri pentru a putea deschide la 1 mai Plaja Olt, în acest sens pregătindu-se şi licitaţia pentru închirierea chioşcului unde se vor vinde băuturi răcoritoare. Preţul de pornire va fi de 4 euro/m.p., fără TVA.

 

Primăria Slatina va scoate la licitaţie în vederea închirierii, pentru cinci luni, a chioşcului în suprafaţă de 27,35 m.p., din care suprafaţă utilă - 23,65 m.p., preţul de pornire la licitaţie, conform proiectului de hotărâre care va fi supus aprobării consilierilor locali în această săptămână, fiind de 4 euro/m.p./lună, fără TVA. Preţul trebuie achitat lunar, până în data de 25 ale lunii, cine îşi va adjudeca licitaţia neputând să subînchirieze sau cesioneze.

Planurile oficialilor Clubului Sportiv Municipal, care administrează investiţia din partea de jos a oraşului, de lângă podul Olt, este ca la 1 mai totul să fie pregătit astfel încât să poată fi deschisă plaja.

Diversele activităţi ale clubului au fost, însă, solicitate chiar şi pe timpul iernii, iar acum şi activităţile în aer liber. Slătinenii, şi nu doar ei, preferă, conform declaraţiilor directorului de marketing al CSM, Mihaela Stana,  plimbările cu bicicleta, masajul, şedinţele de fitness. Posibilităţile de petrecere a timpului liber la clubul municipalităţii sunt însă mult mai multe, fiind disponibile terenuri de tenis şi fotbal (cu nocturnă), minigolf, centrul de fitness cu saună uscată şi centrul SPA cu masaj şi saună umedă, centrul de închiriere role şi biciclete etc. Nu se găsesc însă, în continuare, intructori pentru caiac şi tir cu arcul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările