Slatina

articolul anterior articolul urmator

Se măreşte focarul de SARS-CoV-2 de la Ortopedia Spitalului Slatina: încă un medic infectat

0
2 Sep 2020 14:47:43
Autor: Alina Mitran

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a raportat două noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, astfel că numărul personalul infectat de la Ortopedie creşte.

După cazul primului medic de la Ortopedie infectat cu SARS-CoV-2, raportat săptămâna trecută, acesta fiind chiar şeful secţiei, un al doilea medic are rezultat pozitiv. Este vorba de medicul Mohamed Katta. Numărul angajaţilor secţiei Ortopedie, testaţi pozitiv, a ajuns, astfel, la patru. 

Tot astăzi, 2 septembrie 2020, SJU Slatina a mai raportat un caz pozitiv, al unui angajat dintr-o altă secţie medicală.

Un caz pozitiv are şi Spitalul Municipal Caracal, unde de asemenea, în cursul săptămânii trecute, a mai fost raportat un caz, cel al unui medic sosit din concediu.

DSP Olt a raportat 14 noi cazuri pozitive, în afara celor trei cazuri din spitalele Slatina şi Caracal celelalte fiind raportate ca având la bază transmiterea comunitară.

Nouă pacienţi se află la această dată în Terapie Intensivă, din cei 94 internaţi. Numărul deceselor a ajuns, ieri, la 43, judeţul Olt figurând în statistica naţională cu 1.335 cazuri pozitive raportate de la începutul pandemiei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările