Slatina

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO  Slatina, asaltată de copii de 1 Iunie

0
1 Jun 2015 14:50:37
Autor: Mugurel Manea
Imagine cu esplanada din centrul Slatine - 1 Iunie 2015     (FOTO: Mugurel Manea)
Imagine cu esplanada din centrul Slatine - 1 Iunie 2015     (FOTO: Mugurel Manea)

Copiii din municipiul Slatina au participat, luni – 1 iunie, la un veritabil maraton de acţiuni-concurs organizate de primărie cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Concursurile s-au ţinut lanţ, iar premiile au fost ”fără număr”. Sute de copiii au luat cu asalt esplanada din centrul urbei pentru a se înscrie la competiţiile primăriei. Cei mai performanţi copii au primit premii la final.

Esplanada din centrul oraşului a fost, luni – 1 Iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, sub asaltul copiiilor pe parcursul întregii zile. Însoţiţi de părinţi sau de bunici, cei mici au căutat să profite la maximum la singura zi din an în care sunt, şi oficial – vedetele absolute. 

Esplanada a vuit, la propriu, de strigătele de bucurie ale copiilor. În afară de faptul că au avut ocazia să participe la mai multe concursuri interesante, cei mici au profitat şi de faptul că în zonă s-au aflat diverşi comercianţi de jucării şi dulciuri, părinţii fiind serioşi puşi la încercare de poftele şi dorinţele odraslelor.

Printre concursurile derulate pe esplanada din centrul Slatinei s-au numărat: cross, desene pe asfalt, desene pe hârtie, alergare în saci, aruncare la coş de baschet, streetball, puzzle etc. Unul dintre cele mai aşteptate concursuri a fost, ca în fiecare an,  “Comoara din parc”, ce a presupus operaţiuni „ample” de căutare derulate de sute de copii în tentative de descoperire a unui număr de 20 de “comori” ascunse pe tot perimetrul unui parc din apropierea esplanadei. Depistarea unei bile a presupus, desigur, asigurarea unui premiu important: biciclete, diverse accesorii pentru bikeri, role, MP3-uri etc.

Pe o scenă amplasată pe o latură a esplanadei au prestat tot copii care fie au cântat, fie au interpretat scenete, s-au spus glume, bancuri etc.

Pe aceeaşi scenă au fost predate şi premiile tuturor concursurilor, fericiţii câştigători declarându-se satisfăcuţi de conţinutul plaselor primite drept premii.

Concursurile au continuat pe aproape tot parcursul zilei. În tot acest răstimp, esplanada nu s-a golit defel de copii, ba din contră, aceştia au continuat să sosească în valuri.

Mai puteţi citi pe acelaşi subiect:

FOTO+VIDEO  Copiii din Slatina au petrecut în centrul oraşului de ziua lor (2014)

FOTOGALERIE  Slatina, “oraşul copiilor” pentru o zi (2013)

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările