Slatina

articolul anterior articolul urmator

Slatina: Test cu detectorul de minciuni pentru bărbatul care şi-a ucis prietenul

0
22 Feb 2010 13:15:24
Autor: adevarul
Soţia şi fratele lui Marin Cârstea sunt nemulţumiţi de ancheta procurorilor
Soţia şi fratele lui Marin Cârstea sunt nemulţumiţi de ancheta procurorilor

Familia victimei vrea să afle cu orice preţ să afle ce s-a întâmplat în seara tragediei. Soţia şi fratele lui Marin Cârstea sunt nemulţumiţi de ancheta procurorilor şi vor cere astăzi ca Marius Stanciu şi italianul Davide să fie supuşi unui test cu detectorul de minciuni.

Marius Stanciu, bărbatul care spune că şi-a ucis prietenul din greşeală şi italianul Davide de Bella, tânărul care deţine arma de vânătoare s-au încurcat în explicaţii în faţa familiei lui Marin Cârstea, bărbatul împuşcat de 26 ianuarie. Soţia victimei, Corina, vrea să afle ce s-a întâmplat în seara crimei. „Prima dată ne-au sunat şi ne-au spus că Marian s-a împuşcat singur. Abia după ce au venit poliţiştii au recunoscut că Marius Stanciu a tras cu arma. Italianul a fugit cu arma, a plecat cu ea spre Vâlcea şi s-a întors din drum, de la Drăgăşani, la insistenţele poliţiştilor. Nu ştiu ce să mai cred, poate s-au luat la ceartă sau poate chiar italianul a tras cu arma. De accea vom cere astăzi să fie supuşi testului poligraf“, spune îndurerată femeia.

Marius a fost audiat o singură dată


După ce a recunoscut că şi-a ucis prietenul, Marius Stanciu nu a mai fost chemat niciodată la audieri şi este cercetat în stare de libertate. Procurorii spun că aşteaptă expertiza balistică pentru a putea continua ancheta, iar până atunci nu pot să facă nicio arestare. „Noi mergem la cimitir, iar ei sunt în libertate, se plimbă, se distrează. Nu ne încălzeşte cu nimic dacă l-ar aresta, dar vrem totuşi să aflăm ce s-a întâmplat acolo. Declaraţiile pe care le-au dat în faţa procurorului sunt făcute sub îndrumarea unui specialist. Le-am citit şi conţin mulţi termeni de specialitate. Cei doi s-au pus de acord chiar şi asupra orei şi minutului când s-a petrecut tragedia“, a spus Constantin Cârstea, fratele victimei.
Familia bărbatului ucis nu este convinsă că Marius a apăsat pe trăgaci. „La început se acuzau unul pe celălalt, niciunul nu voia să spună cine a tras. Apoi s-au pus de acord şi au zis că Marius a folosit arma. Italianul are bani şi cred că face tot posibilul să îl scape pe celălalt“, mărturiseşte Corina Cârstea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările