Slatina

articolul anterior articolul urmator

Slătineanul Gabriel Bîscoveanu continuă drumul la „Vocea României“. Noul antrenor: „Este o apariţie unică în acest concurs“

0
8 Nov 2019 23:22:40
Autor: Alina Mitran
Gabriel, alături de noul său antrenor, Tudor Chirilă FOTO: Facebook/ Tudor Chirilă
Gabriel, alături de noul său antrenor, Tudor Chirilă FOTO: Facebook/ Tudor Chirilă

Gabriel Bîscoveanu, tânărul care a întors la audiţiile pe nevăzute trei scaune, continuă drumul la concursul „Vocea României“.

Gabriel, liceanul slătinean care a ajuns în urma audiţiilor pe nevăzute în echipa lui Smiley, continuă aventura la concursul „Vocea României“, după ce antrenorul său a avut o alegere foarte grea de făcut, toace cele patru momente ale concurenţilor săi fiind de excepţie. Deşi la final Smiley a avut o altă opţiune, Gabriel a fot salvat de Tudor Chirilă.

„Este o apariţie unică în acest concurs“, a spus Tudor, care l-a cooptat pe tânărul slătinean în echipă, iar reacţiile pe pagina de Facebook a artistului au apărut la foarte scurt timp de la anunţul postat pe pagina de socializare.

Prima felicitare a venit pentru Gabriel din partea profesoarei de limba germană, Mariana Ceauş,  de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu“ Slatina, liceul la care tânărul învaţă.

„Bravo, Gabi! A fost emoţionant de caldă interpretarea din seara asta. Mi-au placut şi modestia şi spiritul de echipă! Mult succes! Ai un mentor de exceptie“, a scris prof. Mariana Ceauş pe Facebook.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii