Slatina

articolul anterior articolul urmator

Tinerii protestatari slătineni schimbă tactica: „Vom împărţi fluturaşi prin licee şi-i vom ruga să-şi pună pe hârtie nemulţumirile“

1
9 Nov 2015 14:49:27
Autor: Alina Mitran
Elevii caută metode să trezească Slatina din amorţeală. Foto: Adevărul
Elevii caută metode să trezească Slatina din amorţeală. Foto: Adevărul

Protestele de stradă nu se mai dovedesc o metodă bună de a atrage atenţia asupra nemulţumirilor care-i macină, aşa că tinerii slătineni care au stat câteva ore, duminică-seara, în faţa Prefecturii Olt aşteptându-şi colegii de generaţie sunt hotărâţi să schimbe tactica.

 

 

„Cred că ne întâlnim şi astă seară, dar nu ştiu câţi vor veni, aşa că ne-am gândit să împărţim fluturaşi prin licee prin care să-i invităm la protest şi, totodată, să-i invităm să-şi pună pe hârtie nemulţumirile. Tot ce au ei de spus vom citi apoi la Prefectură şi vom vota solicitările lor, astfel încât cele mai pertinente să se regăsească pe o listă de revendicări. Sper ca aşa să facem să se mişte lucrurile şi, eventual, pentru vineri, când se întorc şi studenţii acasă, să organizăm un protest mai amplu“, a declarat unul dintre elevii care n-au ratat, de miercuri, nicio seară de protest.

Din păcate, cei câţiva tineri care încă n-au renunţat au pierdut de vineri susţinerea în stradă a  slătinenilor, tot ce se mai întâmplă în oraş fiind  gesturi individuale de a aprinde o candelă în amintirea tinerilor decedaţi în urma incendiului din Club Colectiv, în trei puncte ale oraşului: Casa Tineretului, Prefectura Olt şi Esplanada Casei Sindicatelor.
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
10.11.2015, 07:50:21

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările