Slatina

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Trenul blocat în staţia Drăgăneşti-Olt a primit locomotiva de ajutor. Întârziere de peste 2 ore

1
1 Aug 2021 15:59:16
Autor: Alina Mitran
Un alt tren a rămas blocat FOTO: arhiva/Asociaţia Pro Infrastructură
Un alt tren a rămas blocat FOTO: arhiva/Asociaţia Pro Infrastructură

Un alt tren care circula pe ruta Bucureşti - Timişoara a rămas blocat pe calea ferată, în condiţiile în care temperatura în sudul ţării este caniculară.

UPDATE: Trenul blocat în staţia Drăgăneşti-Olt a plecat din staţie la ora 15.52, cu o întârziere de 137 minute, anunţă reprezentanţii CFR. 
 Locomotiva de ajutor EA 343 care a plecat din Craiova la ora 14.10, a sosit în Drăganeşti Olt la ora 15.40.
Ştirea iniţială

Trenul IR 1691, care a plecat din Bucureşti Nord la ora 11,15 şi trebuia să ajungă în Timişoara Nord la 21,15 a rămas în staţia Drăgăneşti Olt din judeţul Olt. 

Trenul a ajuns în staţia din localitatea olteană la ora 13,34, iar la ora 13.50 mecanicul a declarat locomotiva defecta, solicitând locomotivă de ajutor. A fost indrumata locomotiva de ajutor EA 343, care a plecat din Craiova la ora 14.10.
 
Vă recomandăm şi:
 
CFR - Copaci prăbuşiţi pe şinele de tren creează probleme în zonele Iaşi, Braşov, Cluj şi Bucureşti
 
După aproape 30 de ore, trenul cu copii, care a fost blocat în câmp şi a schimbat trei locomotive, a ajuns la destinaţie
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

imsi2 imsi2
1.08.2021, 17:32:47

Bine a nu ne spune si varsta meecanicilor si numele pasagerilor, starea lor civila samd. Ce interes au indicativele locomotivelor ? S au poate am ajuns ca albanezii cind dadeau ajutor cubei: hai sa le dam 1 pistol, hai mai bine 2 hai tovilor sa le dam pe toate 3 ! Ii clar ca daca parcul auto ii invechit totusi s au mai cumparat masini noi dar parcul feroviar ii de toata pulberea. Mai bine ar trimite atelaje cu boi sa traga trenurile iar pe drula si pe vizantie sa i doteze cu niste harapnice impletite'n 7 cu care sa maie boii iar in statii sa pocneasca din bice sa atraga calatori. Am avut accidente naval, feroviare iar de auto nu mai vorbesc. Ma gandesc cu groaza ca TAROM tocmai a anuntat ca da afar vreo 1200 de oameni si cum Drula ii cam iute de mana cred ca a dat afara pilotii ca nu erau USR isti.

-8 (8 voturi)
Modifică Setările