Slatina

articolul anterior articolul urmator

Un bărbat de 55 ani, din Slatina, şi-a pus capăt zilelor. A explicat gestul într-un bilet de adio

0
12 Apr 2021 13:12:49
Autor: Alina Mitran

Un bărbat din Slatina, în vârstă de 55 ani, s-a sinucis luni, 12 aprilie 2021. Cumnatul şi sora acestuia l-au găsit atârnând în ştreang.

Bărbatul a lăsat rudelor un bilet de adio în care îşi explică gestul şi menţionează că nu suferă de boli psihice. „Nu sunt bolnav psihic, nu iau tratament“, a scris acesta, conform surselor Adevărul. Explică, în schimb, că ar fi recurs la acest gest pentru că ar fi fost ameninţat cu moartea de către un membru al familiei. „M-am săturat!“, ar fi concluzionat bărbatul în bilet.

A ales să-şi încheie socotelile cu viaţa într-un spaţiu pe care îl folosea drept mic atelier auto, în cartierul Satu Nou de la periferia municipiului Slatina, nu departe de locuinţa sa. Bărbatul ar fi scris, de altfel, pe peretele atelierului un mesaj în care sugerează că aceasta a fost activitatea care a susţinut cheltuielile familiei. „De aici s-a făcut casa“, ar fi scris bărbatul.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, însă pentru bărbat a fost prea târziu, concluzia fiind că bărbatul avea deja ore bune de când atârna în ştreang.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările