Slatina

articolul anterior articolul urmator

Un oltean a fost arestat pentru omor, după ce şi-a bătut mama zile la rând. Motivul şocant invocat de fiul criminal

0
30 May 2020 14:16:16
Autor: Alina Mitran

Un bărbat de 55 ani a fost reţinut de procurori în noaptea de vineri spre sâmbătă, 29/30 mai 2020 şi urmează să fie propus spre arestare, după ce zile la rând şi-ar fi bătut nemilos mama, femeia decedând.

UPDATE: Procurorii au schimbat încadrarea faptei, bărbatul, în vârstă de 55 ani, care a fost reţinut astăzi, fiind acuzat de omor. Acesta şi-a bătut mama timp de trei zile, în intervalul 22-24 mai 2020, iar joi, 28 mai 2020, pentru că starea de sănătate a femeii a devenit foarte gravă, tot el a sunat după ajutor. Femeia de 78 ani a fost transportată la spital, unde însă a decedat câteva ore mai târziu.

Ştirea iniţială.

Bărbatul, din Drăgăneşti-Olt, unde s-a şi produs crima, este în prezent cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte, după ce mama sa a ajuns la morgă, după zile întregi în care bărbatul i-ar fi aplicat corecţii fizice. Există supiciuni chiar că bărbatul şi-ar fi violat mama înainte de a surveni decesul acesteia, însă deocamdată anchetatorii nu au adunat suficiente probe pentru a-l putea acuza şi de această infracţiune.

Coflictul între mamă şi fiu, care locuiau împreună, fără alte rude, ar fi început cu mai multe zile în urmă. Anchetatorii au stabilit că bărbatul şi-a bătut mama zile întregi, cu palmele, pumnii şi chiar cu picioarele, pe corpul victimei fiind găsite mai mult de 30 de lovituri. Motivul invocat de bărbat pentru „corecţiile“ aplicate a fost acela că bătrâna nu-şi mai putea controla nevoile fiziologice şi făcea pe ea.

Ancheta este încă în curs, deocamdată nefiind probată infracţiunea de viol care de asemenea se suspectează.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii