Slatina

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Un bărbat suspect de COVID-19 a decedat în curtea spitalului din Slatina, în timpul transferului către spitalul-suport

0
6 Jun 2020 22:31:11
Autor: Alina Mitran
Decesul a survenit în curtea spitalului, în momentul transferului în ambulanţă FOTO: Alina Mitran
Decesul a survenit în curtea spitalului, în momentul transferului în ambulanţă FOTO: Alina Mitran

Un bărbat care de câteva zile se trata acasă a ajuns în cele din urmă la spitalul din Slatina, cu simptome respiratorii. Bărbatul a murit în momentul în care se încerca transferul acestuia de la Slatina către spitalul suport-COVID.

Conform unor surse neoficiale, bărbatul, în vârstă de 70 ani, din Piatra-Olt, a murit sâmbătă după-amiaza, în curtea spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, chiar în momentul în care se încerca transferul către spitalul suport-COVID-19, respectiv Spitalul Municipal Caracal. Decesul a survenit în ambulanţă, înainte ca autospeciala să plece către spitalul din Caracal. Deşi s-au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Bărbatul ar fi ajuns la spitalul din Slatina după mai multe zile în care s-a tratat acasă, prezentând iniţial simptomele unei răceli. Soţia sa, asistent medical la un cabinet al unui medic de familie din Piatra-Olt, ar prezenta de asemenea simptome de mai multe zile, însă femeia nu a solicitat ajutor medical de specialitate. Autorităţile nu au putut fi contactate pentru a confirma situaţia. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii