Slatina

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Un nou caz grav în judeţul Olt. „Lasă-mă, nebunule, să cobor!“, au fost singurele vorbe auzite de operatorul 112

2
14 Oct 2019 18:25:20
Autor: Alina Mitran

O fată a sunat luni, 14 octombrie 2019, la 112, vrând să reclame o posibilă răpire şi sechestrare. Operatorii 112 au auzit doar câteva cuvinte înainte ca apelul să se sfârşească brusc.

UPDATE 18.35 Apelul tinerei a fost făcut luni, 14 octombrie, în jurul orei 15.30, însă a fost extrem de scurt. Operatorul STS a auzit doar „Lasă-mă, nebunule, să cobor!“, în momentul în care s-a făcut transferul către poliţie apelul fiind întrerupt. Poliţiştii nu au reuşit să reţină nici măcar numărul de pe care a apelat tânăra. La acest moment sunt filtre în tot judeţul, dar şi în judeţele vecine, fiind oprite, practic, toate maşinile.

Ştirea iniţială

Nu se cunosc, spun reprezentanţii IPJ Olt, date suplimentare, fata care a anunţat că este sechestrată având o discuţie de 20 secunde cu cei de la 112.

„La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaşte numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetăţeni să acorde sprijin poliţiştilor aflaţi în teren“, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

un motan intransigent
14.10.2019, 19:44:12

Asemenea cazuri vor exista pana cand femeile se vor putea inarma legal cu arme de foc letale, detinute legal, pentru autoaparare. Vom mai tot citi astfel de "noutati". Daca nu opinia publica, macar femeile insele ar trebui sa ia in serios o asa posibilitate de rezolvare a problemei periculoase a rapirilor care se pot lasa cu un "export" la "produs" in bordelurile din vest.

Iosif Beltic
14.10.2019, 21:19:59

se spune ca in Rep. Moldova te localizeaza imediat