Slatina

articolul anterior articolul urmator

Un primar din Olt a găsit „antidotul“ pentru nesimţirea unui localnic: i-a aruncat gunoiul peste gard, cu buldoexcavatorul VIDEO

1
17 May 2022 17:39:20
Autor: Alina Mitran
Muncitorii trimişi de primar au încărcat mizeria în cupa unui excavator FOTO: Facebook/Daniel Pană
Muncitorii trimişi de primar au încărcat mizeria în cupa unui excavator FOTO: Facebook/Daniel Pană

Un primar dintr-o comună olteană, sătul de comportamentul unui localnic, i-a aruncat acestuia gunoiul scos la poartă înapoi peste gard, cu ajutorul unui buldoexcavator.

„Lecţia“ a avut loc în comuna Giuvărăşti, din judeţul Olt. Muncitorii primăriei au văzut chiar pe strada principală, strada Culturii, gunoi la poarta unui localnic renumit pentru astfel de „iniţiative“. 

Comuna se pregăteşte de sărbătoare, chiar în weekend, de Sfinţii Constantin şi Elena, urmând să aibă loc mai multe evenimente în centrul localităţii, aşa că s-a muncit intens ca totul să fie pus la punct. 

Primarul Daniel Pană s-a umplut de nervi atunci când marţi, 17 mai 2022, a văzut resturile aruncate la poarta unui cetăţean, la aproximativ 50 metri, după cum a aproximat primarul, de locul în care urmează să aibă loc evenimentele festive.

„Noi i-am făcut frumos la poartă, i-am făcut curat, şi în loc să pună o găleată de apă la pomişorii  ăia, pentru că am pus nişte tuia, nişte betula pendula, mesteacănul ăla frumos, s-a trezit să pună la poartă gunoi. Dar asta face de când sunt eu la primărie. Este o doamnă, mai este şi medic de familie (n. red. - într-o localitate din Teleorman, conform declaraţiilor edilului). Tot gunoiul din curte îl aruncă ba la vecini, ba la primărie, ba nu ştiu pe unde, numai unde trebuie nu-l duce. Aruncă absolut orice, la ea în curte nu pune. Nu face ca ceilalţi cetăţeni, să-l pună în pubelă, să vină maşina să-l ia, îl ia şi-l aruncă la vecini. Se învecinează cu nişte terenuri unde pun oamenii grădină şi-l aruncă şi la oamenii ăia acolo...“, a precizat primarul Daniel Pană, pentru „Adevărul“. 

Edilul este supărat şi pentru că familia respectivă a folosit ierbicid pentru combaterea buruienilor din faţa porţii, iar asta ar afecta arbuştii proaspăt plantaţi. 

 

Reprezentanţii primăriei ar fi purtat discuţii cu persoana respectivă şi în trecut şi chiar părea că au ajuns la o înţelegere, până când s-au trezit din nou cu resturi pe domeniul public. Aşa că primarul a făcut mai multe fotografii şi un filmuleţ şi le-a postat pe Facebook, însoţite de următorul text:

„Pentru cei care nu au înţeles că suntem o comunitate şi respectul unul faţă de celălalt este prioritar, am decis să le oferim o lecţie de viaţă, de civism, de educaţie, de orice le lipseşte“. Reacţiile au venit imediat, fiind scrise zeci de comentarii, favorabile reprezentanţilor primăriei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Primarul Focşaniului ameninţă că lasă oraşul în gunoaie. El aruncă vina pe aleşi că nu au aprobat majorarea tarifelor

Amenzile pentru camparea ilegală în Delta Dunării vor fi majorate cu 800%. Cuantumul ridicol de acum

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Nicolai Barbulescu
18.05.2022, 07:03:48

Dnu.Primar exista si AMENZI PENTRU CEI CARE NU RESPECTA LEGEA.

Modifică Setările